Obavijesti

Sport

Komentari 6

Goran Vlaović naš ambasador Fifine turneje, dočekat će trofej

Goran Vlaović naš ambasador Fifine turneje, dočekat će trofej
8

U SUSJEDSTVU JE Trofej koji će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu osvojiti novi svjetski prvak u srijedu je stigao u Rim, a od subote do ponedjeljka bit će "naš"...

VIDEO

Svjetsku turneju počeo je 12. rujna u Brazilu, bio je čak i u Fidžiju, Bahamima i Kajmanskim Otocima, a danas (srijeda) trofej namijenjen svjetskom nogometnom prvaku došao je u Italiju. Sljedeća postaja je Hrvatska.

U projektu u koji je Fifa ušla u suradnji s Coca-Colom trofej će prije dolaska u Hrvatsku posjetiti čak 72 države.

U zagrebačku zračnu luku avion s posebnim putnikom sletjet će u subotu 22. veljače, a u nedjelju i ponedjeljak trofej će biti izložen u Muzeju suvremene umjetnosti. Svi nogometni fanovi moći će ga pogledati izbliza, fotografirati se pokraj njega i osjetiti barem dio čarolije.

Coca-Cola je osigurala svim posjetiteljima izložbe brojne interaktivne i zabavne sadržaje, specijalne hologramske animacijame, te prikaz povijesnih trenutaka s proteklih Svjetskih nogometnih prvenstava. Podjela besplatnih ulaznica počela je 2. veljače na facebook.com/cocacola.

Trofej će na svom putu oko svijeta prijeći čak 149.576 kilometara. Nakon Brazila proći će sve države osvajačice Svjetskog prvenstva i 51 zemlju u kojoj nije još bio, a 21. travnja vratit će se na start, u Brazil.

Ambasador turneje u Hrvatskoj će biti Goran Vlaović. On je s “vatrenima” 1998. godine u Francuskoj došao blizu trofeju, a 16 godina poslije trofej dolazi k nama.

Svi koji posjete izložbu u Muzeju suvremene umjetnosti imaju priliku osvojiti super nagrade! Fotkajte se, sliku uploadajte na 24sata.hr/trophy i osvojite mobitel Sony Xperia Z1 ili fotoaparat Sony DSCWX60!

Kako do ulaznica? 

FIFA-in trofej u Zagreb stiže posebnim brendiranim zrakoplovom u subotu, 22. veljače 2014., a od 23.-24. veljače bit će izložen u Muzeju suvremene umjetnosti, pružajući priliku svim zainteresiranim građanima, posebice nogometnim fanovima, da obiđu poseban postav i fotografiraju se s trofejem te sudjeluju u nezaboravnom iskustvu.

Coca-Cola svim zainteresiranim građanima osigurava besplatne karte za izložbu.  Podaci o tome kako do besplatne ulaznice nalaze se na mrežnoj stranici www.facebook.com/cocacola  

Na samoj izložbi, osim što će za uspomenu ponijeti fotografiju s originalom najprepoznatljivije sportske nagrade na svijetu, posjetitelji izložbe moći će uživati u brojnim interaktivnim i zabavnim sadržajima koje nudi turneja - specijalnim hologramskim animacijama koje će se prikazati više od 2.000 puta, zanimljivom prikazu povijesnih trenutaka FIFA Svjetskog kupa, kao i u ostalim interaktivnim i zabavnim sadržajima koje nudi turneja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani