Obavijesti

Sport

Komentari 43

Goran Vučević: Ma, sami sebi smo napravili najviše problema

Goran Vučević: Ma, sami sebi smo napravili najviše problema
1

Imamo za čime žaliti počevši od prve utakmice s AEK-om. Možda bi uz malo više sreće, ali i znanja bilo bolje, zaključio je nakon utakmice tužni Senijad Ibričić

VIDEO

Nakon poraza od AEK-a na Poljudu vlada tuga, ali igrači i trener su realni i shvaćaju da je ispadanje iz Europske lige već u natjecanju po skupinama, trenutni odraz snage Hajduka u Europi. 

- Trebat ću još jednom pogledat utakmicu, neshvatljivo mi je da u odličnih 45 minuta nismo postigli gol. U najavi sam rekao da se igra svih devedeset minuta, ovo je mlada momčad, pravo stanje je isplivalo na površinu. Ovo je plaćanje danka neiskustvu, to je glavni razlog ovim utakmicama koje smo igrali dobro u nekim fazama igre. Neshvatljivi pad, ništa nismo promijenili u igri, šteta što Tomasov zbog udarca u stativu nije mogao bolje igrati u nastaku. Pali smo fizički drugo poluvrijeme - kazao je trener Hajduka Goran Vučević, i dodao:

- Nisam promijenio mišljenje o snazi AEK-a, on je za nijansu lošiji od Anderlechta, a Zenit je ispred svih nas. AEK-u želim svu sreću. Prvo poluvrijeme bilo je odlično, nepotrebno smo trčali u nekim fazama, navijači su djelovali na svoj način, mlade igrače je povuklo i previše smo se potrošili u prvom poluvremenu.

Ipak, Vučević misli da nisu odigrali katastrofalnu utakmicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Teško mi je pričati o dobrim stvarima kad smo izgubili, Anas je bio najbolji igrač na terenu. Sve je štimalo kako treba, nedostajali su pogoci i to je jedini razlog zbog čega ova utakmica nije otišla u našem smjeru. U momčadi je stanje koje nije dobro, na nama je da ih pripremimo što bolje za slijedeću utakmicu. Ovo je realnost, nastavit utrku s Dinamom koja nam je jedina preostala, dok ima šanse ne bih ni Bogu popustio.

Senijad Ibričić ne igra kao na početku sezone, a bez pravog Ibre 'bili' su puno slabiji.

- Imamo za čime žaliti počevši od prve utakmice s AEK-om. Možda bi uz malo više sreće, ali i znanja bilo bolje...

Goran Jozinović dobio je priliku na lijevom beku, odigrao je solidnu utakmicu.

- Veliki je uspjeh što igrali u Europi nakon 16 godina. Sigurno uvijek može bolje, ali ne sjećam se kad je Hajduk u Europi odigrao bolje prvo poluvrijeme. Treba se okrenuti HNL-u i probati stići Dinamo - rekao je Jozinović.

Trener AEK-a smatra da je ovo važna pobjeda. 

- Lijepo je što su Hajdukovi navijači bez obzira na rezultat bodrili svoju momčad do kraja. Nakon prvog dijela popravili smo desnu stranu obrane, fizički smo spremniji od Hajduka, kontrolirali smo utakmicu u drugom dijelu, postavili smo se puno jače nego što sam očekivao. Utakmica protiv Zenita za nas će biti prava poslastica, nadam se pred punim stadionom. Hajduk je u prvom dijelu igrao s puno entuzijazma, napravila nam je njihova lijeva strana problema, to je bilo iznenađenje za mene. Bilo nam je teško u prvom dijelu, nije Hajduk pao u drugom dijelu, nego smo se mi bolje organizirali. Hajduk je mlada momčad, ne mogu oni pasti fizički, kad si mlad možeš tri dana trčati. Problem Hajdukove igre je bio to što smo bi bili puno bolji - kazao je Manolo Jimenez. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu