Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

Gordan Jandroković za 24sata: Rukomet mi je obilježio život...

Igrao sam cijelu svoju mladost u bjelovarskom Partizanu te za hrvatsku omladinsku reprezentaciju. Vjerujem da ćemo pobijediti Francuze i proći u polufinale, rekao nam je predsjednik Sabora Gordan Jandroković

Foto: 24sata.hr
36 komentara

Nekoliko sati uoči utakmice protiv Francuske u Areni Zagreb, ključnoj za prolazak Kauboja u polufinale, pomoć u najavi rukometnog klasika potražili smo od predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, bivšeg rukometaša.

- Igrao sam cijelu svoju mladost u bjelovarskom Partizanu te za hrvatsku omladinsku reprezentaciju. Otac i stric igrali su u onoj slavnoj bjelovarskoj generaciji koja je bila višestruki prvak bivše države i prvak Europe 1972. godine tako da mi je mladost i djetinjstvo obilježio rukomet - rekao nam je Jandroković, koj ije igrao srednjeg vanjskog.

- Optimist sam po prirodi i vjerujem da ćemo uz izvrsnu publiku pobijediti i proći u polufinale. Omiljeni igrač? Uvijek se indetioficiram s vanjskim igračima, Luka Cindrić mi je najdraži, stvarno igra odlično - dodao je Jandroković.

Savjet s tribina?

- Volio bih da igraju brzo i pokretljivo kao protiv Norveške, da se brzo vraćaju u obranu koja danas mora biti fantastična.

POGLEDAJTE VIDEO

Tema: Europsko rukometno prvenstvo 2018.

Message