Obavijesti

Sport

Komentari 48

Riječani promašivali, Gorica ih dobila 3. put u sezoni: Ndiaye i Lovrić rastužili Simona Rožmana

Riječani promašivali, Gorica ih dobila 3. put u sezoni: Ndiaye i Lovrić rastužili Simona Rožmana

Riječani su se mučili na domaćem terenu protiv Gorice koja im očito baš i ne leži. Napadale su Rožmanove trupe i zapucale mnogo prilika, a gosti suzabili iz dvije prave prilike. Pires je donio nadu, ali to nije bilo dovoljno

Jednostavno nije išlo na Rujevici! Domaći su pokušavali, ali nisu uspjeli zabiti sve do 84. minute što je bilo prekasno za njih. Čak su 23 puta opalili u smjeru gola Kristijana Kahline, ali zabili su samo jednom i sada zaostaju u borbi za drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka! 

Rijeka: HNK Rjeka i HNK Gorica u 31. kolu Prve HNL

U susretu 31. kola Prve HNL Gorica je na Rujevici pobijedila Rijeku sa 2-1 ugrozivši domaćinu borbu za drugo mjesto i plasman u kvalifikacije Lige prvaka. Golove za goste zabili su Kristijan Lovrić (12-11m) i Ndiaye (79), dok je pogodak za Rijeku zabio Felipe Pires (84).

Gosti su poveli u 12. minuti golom Kristijana Lovrića iz penala. Prekršaj je skrivio Luka Capan koji je s leđa povukao Ndiayea nakon ubačaja iz kornera.

U lovu na drugo mjesto počelo se igrati 'Tko će manje': Gorica srušila ispuhane riječke vedete
U lovu na drugo mjesto počelo se igrati 'Tko će manje': Gorica srušila ispuhane riječke vedete

Samo dvije minute kasnije Rijeka je mogla izjednačiti. Tomečak je pokušao centrirati s desne strane, no lopta je u bloku pogodila Krizmanića i od njega se odbila u vratnicu. Novu veliku priliku domaćin je imao u 30. minuti, ali je Čolak bio neprecizan. Izbio je sam pred gol Gorice, zaobišao Kahlinu i promašio prazan gol

Rijeka: HNK Rjeka i HNK Gorica u 31. kolu Prve HNL

Prvu priliku u nastavku imali su gosti u 54. minuti. Lovrić je prošao po krilu, ušao u kazneni prostor i pucao, ali je njegov udarac u posljednji trenutak blokiran. Uzvratila je Rijeka u 73. minuti, pucao je Andrijašević, ali nije bilo promjene rezultata. U 80. minuti Gorica je povećala prednost nakon jedne dubinske lopte. Ndiaye se najbolje snašao i lijepim udarcem svladao Pandura.

Tračak nade domaćinu stigao je u 84. minuti kada je Pires manjio na 1-2. Rijeka se nije predala, krenula je po izjednačenje, ali nije uspjela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
31. KOLO 1. HNL 18:55 , STADION RUJEVICA, RIJEKA
Rijeka
84' Pires
1 : 2
Gorica
12' Lovrić (11m), 79' Ndiaye
Sortiranje događaja
90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao tri minute nadoknade.

84. GOL RIJEKA

Napokon je zabila Rijeka! Domaći su imali jalovu inicijativu gotovo cijelu utakmicu, ali nisu uspjeli zabiti sve dok to nije učinio mladi Pires. Odlično je primirio ubačaj i sa sedam metara od gola volejem probio Kahlinu za nadu u bod pred sam kraj utakmice.

 

76'

Ni u tri na jedan situaciji ne mogu zabiti Riječani! Čolak je imao na drugoj strani dvojicu suigrača, a trebao je samo prebaciti Musu Muhammeda, ali nije uspio! Velika je ovo bila prilika za Riječane, ali danas ih jednostavno ne ide.

73'

Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj imate osjećaj da ako bi se igralo i sljedećih 100 godina, Rijeka neće zabiti gol. Napadaju domaći, imaju inicijativu i neke jako dobre prilike, ali jednostavno ne ide. No, imaju još 15 minuta za neki demantij...

65'

Robert Murić ušao je u igru umjesto Velkovskog, a Simon Rožman u zadnjih 20 minuta kreće u totalnu ofenzivu. Na Rujevici je 2070 gledatelja, stotinjak manje nego ih je bilo jučer u Varaždinu.

Komentari 48