Obavijesti

Sport

Komentari 61

Varaždin u ludoj utakmici sve preokrenuo i pobijedio Goricu!

Varaždin u ludoj utakmici sve preokrenuo i pobijedio Goricu!
9

Nogometaši Varaždina pobijedili su Goricu 2-1 na domaćem terenu u sklopu 19. kola HT prve lige. Gorica je povela golom Kristijana Lovrića u 21., a preokrenuli su Jorge Obregon u 77. i Gabrijel Boban u 90.

Varaždin je pobijedio Goricu na Gradskom stadionu u Varaždinu 2-1. Poveli su Turopoljci golom Kristijana Lovrića u 21. minuti. Krasno ga je uposlio Anthony Kalik.

Momčad Siniše Oreščanina dominirala je u prvom poluvremenu, a dobro je počela i u drugom. Jiloan Hamad s pet je metara pogodio prečku i tu je Gorica, umjesto da ode na 2-0, potpuno pala. Trener Varaždina Zoran Kastel u igru je ubacio novopridošle napadače Andrisa Herreru i Gabrijela Bobana i to je urodilo plodom.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Varaždinaca

Pokretanje videa...

Slavlje igrača Varaždina nakon pobjede protiv Hajduka 00:30

Prvo je u 73. Damir Batinić svirao penal Varaždin zbog kontakta Albija Doke i Jorgea Obregona, ali je na intervenciju Ivana Bebeka iz VAR sobe išao pogledati situaciju još jednom. Poništio je svoju odluku, a već u idućem napadu spomenuti Obregon pogodio je na ubacivanje Itsukija Urate za 1-1.

Varaždin i Gorica sastali se u 19. kolu HT Prve lige

Konačnih 2-1 postavio je krasnim golom Boban. Andris Herrera bio je začetnik akcije, a loptu je Boban s desne strane znalački primio i u petercu se krasno zagradio i poentirao.

Varaždin i Gorica sastali se u 19. kolu HT Prve lige

Varaždin je pobjedom skočio na osmo mjesto sa 18 bodova, a Gorica je ostala treća, imaju 33 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
19. kolo 1.HNL: Varaždin-Gorica 15.00 , Varaždin
Varaždin
Obregon 77', Boban 90'
2 : 1
Gorica
Lovrić 21'
Sortiranje događaja
90' + 5

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaj u Varaždinu! Domaćini su pobijedili preokretom i golovima Jorgea Obregona i Gabrijela Bobana. Pokušala je Gorica do kraja sve, u zadnjih nekoliko minuta sudačke nadoknade bili su svi u protivničkih 16 metara, ali nije išlo.

90' + 4

U igru je umjesto strijelca Jorgea Obregona ušao Leon Benko.

90'

Damir Batinić odlučio je da će se igrati još pet minuta sudačke nadoknade. Igrači Gorice još su šokirani primljenim golom u 90. minuti.

90'

Kakav šok za Goricu! Andris Herrera lijepo je zadržao loptu, krasno odložio to za Nikolu Tkalčića, ovaj ubacuje, lopta stiže do Gabrijela Bobana, a stasiti napadač to zakucava u mrežu za 2-1 i delirij Varaždinaca. To mu je 36. gol u 1. HNL.

89'

Žuti karton kod Gorice dobio je Paulius Golubickas. On je u kontri zaustavio Nevena Đuraseka.

Komentari 61