Sport

Komentari 61

Varaždin u ludoj utakmici sve preokrenuo i pobijedio Goricu!

Varaždin u ludoj utakmici sve preokrenuo i pobijedio Goricu!

Nogometaši Varaždina pobijedili su Goricu 2-1 na domaćem terenu u sklopu 19. kola HT prve lige. Gorica je povela golom Kristijana Lovrića u 21., a preokrenuli su Jorge Obregon u 77. i Gabrijel Boban u 90.

Varaždin je pobijedio Goricu na Gradskom stadionu u Varaždinu 2-1. Poveli su Turopoljci golom Kristijana Lovrića u 21. minuti. Krasno ga je uposlio Anthony Kalik.

Momčad Siniše Oreščanina dominirala je u prvom poluvremenu, a dobro je počela i u drugom. Jiloan Hamad s pet je metara pogodio prečku i tu je Gorica, umjesto da ode na 2-0, potpuno pala. Trener Varaždina Zoran Kastel u igru je ubacio novopridošle napadače Andrisa Herreru i Gabrijela Bobana i to je urodilo plodom.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Varaždinaca

Prvo je u 73. Damir Batinić svirao penal Varaždin zbog kontakta Albija Doke i Jorgea Obregona, ali je na intervenciju Ivana Bebeka iz VAR sobe išao pogledati situaciju još jednom. Poništio je svoju odluku, a već u idućem napadu spomenuti Obregon pogodio je na ubacivanje Itsukija Urate za 1-1.

Konačnih 2-1 postavio je krasnim golom Boban. Andris Herrera bio je začetnik akcije, a loptu je Boban s desne strane znalački primio i u petercu se krasno zagradio i poentirao.

Varaždin je pobjedom skočio na osmo mjesto sa 18 bodova, a Gorica je ostala treća, imaju 33 boda.