Obavijesti

Sport

Komentari 62

Uspavanka u Velikoj Gorici: Za remi najzaslužniji - golmani...

Uspavanka u Velikoj Gorici: Za remi najzaslužniji - golmani...
13

Gorica i Rijeka odigrali su 0-0 u zaostaloj utakmici 9. kola HT Prve lige. Briljirali su golmani Banić i Nevistić, a najbolju priliku na utakmici propustio je Čerin, kad je glavom neometan pucao pored gola...

U odgođenom susretu 9. kola Prve HNL Gorica Rijeka su odigrali bez golova. Bila je to "šahovska partija" uz puno opreza i bez većih prilika na obje strane.

Možda i najbolju u prvom poluvremenu imao je domaćin u 30. minuti, no Nevistić je obranio Lovrićev udarac. Rijeka je zaprijetila u 53. minuti preko Andrijaševića, no njegov pokušaj je obranio Banić. Dvije minute kasnije Lovrić je pucao iz slobodnog udarca, ali preko gola.

POGLEDAJTE VIDEO: Riječki talenti

Pokretanje videa...

Riječki blizanci Frigan 01:22

Riječani su opasno zaprijetili u 82. minuti kada je Andrijašević povukao kontru, sjajno progirao Pavičića koji se našao u odličnoj poziciji, ali je njegov udarac završio u bloku.

Otkako je zakoračila u Prvu HNL Gorica ima fantastičan skor s Riječanima. Bila je ovo deseta međusobna utakmica, Gorica ima sedam pobjeda, dva susreta su završila bez pobjednika, a Rijeka je upisala samo jednu pobjedu.

Gorica na trećem mjestu i dalje ima osam bodova više od četvrtoplasirane Rijeke. U vodstvu je Dinamo sa 48 bodova, tri više od Osijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Zaostala utakmica 9. kola 1. HNL 17.00 , Stadion Radnik, Velika Gorica
Gorica
0 : 0
Rijeka
Sortiranje događaja
90' + 3

Kraaaaaaaaaaaaj! Zadnju priliku iz slobodnog udarca imao je Kristijan Lovrić, ali nije ozbiljnije ugrozio gol Rijeke. Ostalo je 0-0.

82'

Jako dobra prilika za Rijeku! Jovičić je izgubio loptu na centru, Franko se sjurio prema golu pa krasno podvalio loptu za Pavičića na lijevu stranu, a veznjak Rijeke pokušava plasirano, ali završava to samo u bloku. Velika prilika za goste otišla je u nepovrat!

80'

Špikić je pokušao pobjeći po desnoj strani, ali povlači ga Mudražija. Veznjak Rijeke dobio je žuti karton.

75'

Iz igre kod Rijeke izlazi Sandro Kulenović, a ulazi Josip Drmić, igrač koji je došao na posudbu iz Norwicha.

70'

Stjepan Lončar kod Rijeke ide iz igre. Ušao je Domagoj Pavičić, nešto kreativniji veznjak.

Komentari 62