Obavijesti

Sport

Komentari 19

Goropadni Dončić nije pomogao Dallasu: Zubac je izborio Babu

Goropadni Dončić nije pomogao Dallasu: Zubac je izborio Babu

Slovenski reprezentativac izjednačio je osobni rekord od 46 koševa, ali to nije bilo dovoljno za prolazak Dallasa u polufinale Zapada. Tamo idu Clippersi Ivice Zupca, a sad nas čeka hrvatski okršaj

VIDEO

LA Clippersi izbacili su Dallas u najuzbudljivijoj seriji prve runde doigravanja NBA lige na Zapadu. U majstorici u Staples Centru slavili su 126-111 i izborili okršaj s Utah Jazzom.

Nije to bila večer za pamćenje Ivice Zupca koji je dobio samo dvije minute na parketu, tijekom kojih je jednom asistirao, ali njegova momčad ide dalje, na sudar s reprezentativnim kolegom Bojanom Bogdanovićem.

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Činjenica što obojica ostaju živi u doigravanju zadat će glavobolje izborniku reprezentacije Veljku Mršiću jer su obojica na popisu za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre od 29. lipnja do 4. srpnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Problema s preklapanjem termina neće imati čudesni Slovenac Luka Dončić čiji su Mavsi ispali i uz izjednačenje osobnog rekorda od 46 koševa.

Protiv Clippersa koji su zabili čak 20 trica, najviše u sedmoj utakimci play-offa ikad, i raspoloženog Kawhija Leonarda s 28 koševa i 10 skokova, jednostavno nisu mogli.

Polufinale Zapadne konferencije Clippers - Jazz počinje u noći na srijedu, a na Istoku je pobjedom Atlante kod Philadelphije 128-124 započela njihova polufinalna serija.

Sixersi su teškom mukom uspjeli zadržati vodstvo koje su zauzeli od starta utakmice, a početkom druge četvrtine povisili ga na čak +26. Joel Embiid zabio je 39 koševa uz devet skokova, dok je kod Hawksa Trae Young ubacio 35 uz deset asistencija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener