Obavijesti

Sport

Komentari 94

Gospodin šampion: Pobijedio je pa mami čestitao Majčin dan...

Gospodin šampion: Pobijedio je pa mami čestitao Majčin dan...
3

Zastrašujuća dominacija kojom je pregazio Overeema i Dos Santosa pokazuje da je vrijeme za prvog čovjeka koji će triput zaredom obraniti naslov. To bi mogao napraviti najpristojniji UFC prvak ikad

VIDEO

Otkako su u UFC-u uveli pojas 1997. godine, niti jedan teškaški prvak nije ga uspio obraniti više od dvaput zaredom. No UFC nije imao Hrvata za prvaka.

Zastrašujuća dominacija kojom je Stipe Miočić pregazio Overeema, a sad i Dos Santosa pokazuje da je došlo vrijeme za prvog čovjeka koji će triput zaredom obraniti naslov. A to bi mogao napraviti najpristojniji UFC prvak ikad.

Od Stipe nećete čuti bahate izjave i uvrede, jednostavan dečko koji se ponosi hrvatskim podrijetlom nije htio ostaviti posao vatrogasca, a za protivnike uvijek nađe koju lijepu riječ. Našao ju je i za majke diljem svijeta. 

- Mama, volim te, sretan ti majčin dan. Najbolja si - rekao je nakon borbe.

UFC vjerojatno nikad nije jednostavnijeg i mirnijeg šampiona.

Kad ga je Joe Rogan pitao što je sljedeće, Stipe je ispalio:

- Što sad? Imam nekog posla, moram preurediti kuhinju.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Uvijek prvo nazovem mamu

Nakon što joj je pred kamerama čestitao Majčin dan i poručio da je voli, riječi joj je ponovio i u mobitel, no daleko od kamera, u emotivnom razgovoru u kojem je jedva zadržao suze.

- Nazvao sam je nakon borbe. Svaki put je nazovem, dobio ili izgubio. Rekla mi je da jako ponosna na mene i rasplakala se. Uh, pokušavam ostati muškarac, nije lako, sve je bilo emotivno - rekao je Stipe, koji je zaradio ozljedu na potkoljenici pa je šepajući napustio oktogon.

- Bilo je grozno i boli me. Ali imao sam dobar plan.

Joe Rogan mu je rekao kako ovom borbom nije samo obranio naslov nego i pokazao svijetu koliko je napredovao od njegove zadnje borbe s Dos Santosom.

- Misliš da jesam? - upitao ga je Miočić.

- Apsolutno. Mislim da si najbolji - rekao mu je Rogan.

- Pa i jesam najbolji - odgovorio je Stipe, kojem se naklonio i šef UFC-a.

- Stipe je potpuno drugačiji borac od onog koji je izgubio prvu borbu protiv Juniora. Razbija sve. Glavni je - rekao je Dana White.

Nisam mu mogao dopustiti da me opet dobije

Zahvalio se Dos Santosu.

- Cigano je sjajan dečko, odličan i čvrst borac, dobio me zadnji put, propustio sam šansu, ovaj put sam odlučio da se neće provući. Nevjerojatan je borac i moram mu zahvaliti jer sam zbog njega ovdje - rekao je Stipe.

 

Od prve minute krenuo je na Cigana.

- Znali smo da će se Dos Santos braniti, prema tome smo radili taktiku i upalilo je. Sve je štimalo, od pripreme, kondicije, plana igre - dodao je Stipe Miočić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka