Obavijesti

Sport

Komentari 29

'Gospodo iz HNS-a, je li vas bar malo stid? Je li vam žao?'

'Gospodo iz HNS-a, je li vas bar malo stid? Je li vam žao?'
1

SUĐENJE Hajduk galami cijelo vrijeme, Dinamo podvikne kad mu nije po volji, Rijeka se javi kad je zakinu, no od početka sezone sudi se na štetu jednog kluba - Zagreba

VIDEO

Dva penala i tri crvena kartona protiv Intera, izmišljeni penali protiv Dinama i Hajduka, dosuđeni penal u Koprivnici za faul na 18 metara, poništeni golovi, nepostojeća zaleđa... Sve se to događa Zagrebu, a nikoga nije briga.

- Sezona je počela ljetos, a evo, tek sad u ožujku je netko shvatio što nam rade od početka. To je nemoguće. Svako kolo je neki previd na našu štetu. To je volja pojedinca. Strašno je to... - počeo je Dražen Medić, predsjednik i trener, sve u Zagrebu.

Kome treba sve ovo?!

Kad se pogriješi na štetu Dinama, Hajduka ili Rijeke, odmah se čuju “zvona”. No tiho, na kraju kolone, od početka sezone zakida se jedna momčad. Ona iz Kranjčevićeve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Treba postaviti stvari ovako: ‘Ako nogomet nije potreban hrvatskom društvu, zašto igramo?’. Pa je li regularno prvenstvo? Naravno da nije. Kako može biti regularno ako smo zakinuti za najmanje 15 bodova?! Pa penal protiv Hajduka je smiješan. Pitao sam suca Strahonju što mu je to trebalo. Znate što mi je odgovorio? ‘Ha, gle gdje su me spremili..’. I to je odgovor?! - pita se Medić.

Prošle sezone Zagreb je bio hit, ove je ta ista momčad na dnu s jednom pobjedom. Složit ćete se, nešto tu ne “štima”. Pogledate li utakmice Zagreba, vidjet ćete da je u gotovo svakoj barem jedna odluka na njihovu štetu.

- Pitao bih ljude u HNS-u: ‘Gospodo, je li vas barem malo stid? Je li vam žao ovih mladih dečkiju koji treniraju, njihova silna odricanja? Možete li zaspati kad se sjetite što radite? ‘Pa, netko je selektirao te dečke, sustavno radio da dođemo u ovo stanje. I onda netko to pomete. Interu su protiv nas svirali dva penala. Ajde, jedan penal, u redu. Ajde i drugi, OK. Ali onda jedan crveni karton, pa drugi, pa treći... Hej, je li to normalno?!

Najsvježiji primjer zakidanja Zagreba datira od nedjelje. Mjesto radnje - Poljud. Nakon što je Mujan lijevom nogom sapleo svoju desnu, Strahonja je dosudio penal, a Mujan hladnokrvno dobacio:’ ‘Bio je penal. Pitajte Mudražiju’.

Rečeno, učinjeno.

Ma, kakav penal, glupost!

- Ne znam što priča, nisam ga ni dirnuo. Lopta je odlazila od njega, nije mogao nigdje. Još sam podigao ruke da ne bi bilo dvojbe, ispratio ga i začuo zvižduk. Ej, zvižduk. Još sam pazio, prošlo mi je kroz glavu, Poljud, Hajduk, malo domaćinskog suđenja... I iz tog razloga sam podigao ruke. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će svirati penal. I čitam da su igrači Hajduka rekli da se nitko nije bunio. Pa kako se nije bunio? Prvi sam došao do suca i rekao mu da nije penal. Pitao sam ga’ Kako može biti penal, pa nisam ga dirnuo?’. Odgovorio mi je: ‘Ne pričaj, ne pričaj ništa - rekao je Mudražija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener