Sport

Komentari 15

Grezda stigao u Osijek: Ponude su mi slali i Rijeka i Hajduk...

Grezda stigao u Osijek: Ponude su mi slali i Rijeka i Hajduk...

"Doveli smo ga za stvarno simboličnu odštetu, a Rangersu će ići postotak od budućeg transfera. U financijskom smislu to je sjajan posao, a vjerujem da će Grezda ovdje napredovati", kažu iz NK Osijeka

Eros Grezda (24) otišao je iz Osijeka u Rangerse zajedno s Bornom Barišićem (27) u ljeto 2018., ali dok je Borna postao prvotimac, Eros je dobivao mrvice.  U prvoj sezoni nastupio je 13 puta u ligi, još tri u Europskoj ligi i jedan u liga-kupu, a onda je napravio eksces zbog kojeg ga je Steven Gerrard prekrižio. 

- Više neće predstavljati ovaj klub! - rekao je Steven nakon što je Eros pljunuo na protivničkog igrača, a sada - evo njega doma, u Osijeku.

- Doveli smo ga za stvarno simboličnu odštetu, a Rangersu će ići postotak od budućeg transfera. U financijskom smislu to je sjajan posao, a vjerujem da će Grezda ovdje napraviti još jedan korak više i prodati se. Ipak, zanima nas u ovom trenutku samo da ga osposobimo za prvo proljetno kolo - najavio je Grezdu direktor Osijeka Alen Petrović.

- Imao sam par ponuda iz inozemstva, ali i iz Hrvatske. Da, bilo je ponuda i od konkurenata iz Hrvatske, očito sam tu ostavio neki trag. Tražili su me Hajduk i Rijeka - otkrio je Grezda, a direktor Petrović dodao:

- Imao je Eros i jače ponude od naše, ali očito ga je ovdje vuklo srce, lijepe uspomene.

Podsjetimo, albanski reprezentativac je na utakmici protiv Ballymena Uniteda za mladu momčad Rangersa pljunuo na Andrewa Burnsa, protivničkog igrača. Eros je dobio financijsku kaznu, ali i odluku da više nikad neće zaigrati u Rangersima. No, hrvatski klubovi su ga zato odmah vratili kući.

 

Najčitaniji članci