Obavijesti

Sport

Komentari 75

Griezmann je zbog ovoga dobio crveni. Simeone je poludio...

Griezmann je zbog ovoga dobio crveni. Simeone je poludio...

Pri rezultatu 2-2, u trenucima dok je Atletico dominirao, Griezmann je slučajno udario Firmina kopačkom u glavu. Njemački sudac je bez razmišljanja pokazao crveni karton

VIDEO

Od heroja do tragičara. Sve to proživio je Antoine Griezmann u porazu Atletico Madrida od Liverpoola (3-2). 

Bio je to spektakularan susret koji je opravdao sve epitete koji je dobio u najavi utakmice. Liverpool je imao 2-0 golovima Salaha i Keite nakon 13 minuta, no Atletico se vratio na krilima čudesnog Griezmanna koji je zabijao u 20. i 34. minuti.

Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool

Atletico je dominirao, samo Alissona Beckera može kriviti jer nije u potpunosti preokrenuo, a onda u 52. minuti trenutak koji je okrenuo sve. Antoine Griezmann i Roberto Firmino išli su na jednu loptu, Francuz je visoko dignuo nogu i umjesto lopte, njegova kopačka završila je na glavi napadača Liverpoola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool
Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool

Firmino je pao kao pokošen, uhvatio se za uho. Bio je to nenamjerni udarac, Griezmann nije niti vidio gdje je Brazilac, ali tu su pravila kristalno jasna. Svaki udarac nogom u glavu je izravan crveni karton pa je tako postupio i njemački sudac Daniel Siebert. 

Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool

Video pogledajte OVDJE

Griezmann nije mogao vjerovati kada je vidio karton crvene boje, a Simeone je skoro dobio živčani slom. Prvo se hvatao za glavu, kidao kosu i od nemoći gledao u suca, a onda i počeo prosvjedovati. No, tu nije imao što za prigovoriti. 

Izbornik Hrvatske U-17 reprezentacije Tomislav Rukavina i stručni komentator Elvis Scoria slažu se sa Simeoneom i smatraju kako ovo nije prekršaj za crveni karton. 

- Prestrogo je dosudio. Pa tu nema govora o crvenom kartonu jer ga je slučajno udario. Griezmann ga uopće nije vidio - rekao je ovaj dvojac za Arenu Sport. 

Aletico Madrid v Liverpool - UEFA Champions League - Group B - Wanda Metropolitano

Liverpool je dominirao s igračem više, a onda dobio novi poklon u 77. minuti. Hermoso je potpuno neshvatljivi srušio Jotu, a Salah je zabio za 3-2 i donio pobjedu svojoj momčadi. Uz to je ispisao i povijest. Postao je prvi igrač u povijesti kluba koji je zabio gol devet utakmica u nizu. Ovo mu je bio čak 12. gol u sezoni čime je pokazao u kakvoj je formi. U ovome trenutku možda i najbolji igrač na svijetu uz Roberta Lewandowskog. 

Liverpool je s nova tri boda pobjegao na vrhu i već u sljedećem kolu može osigurati osminu finala. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...