Obavijesti

Sport

Komentari 121

Guardian: Za Zdravka i Zorana Liga prvaka počela je u ćeliji...

Guardian: Za Zdravka i Zorana Liga prvaka počela je u ćeliji...
5

Zdravko i Zoran Mamić, Dinamov izvršni predsjednik i trener, proveli su 11 dana u pritvoru. Kad su izašli i došli na utakmicu, tisuće navijača je otišlo, piše Guardian

VIDEO

Dinamo će u srijedu dočekati Arsenal u prvom kolu ovogodišnje Lige prvaka. Na Maksimir se vraća najelitnije klupsko nogometno natjecanje u svijetu, a britanski Guardian u najavi utakmice bavi se braćom Mamić, Zdravko i Zoranom.

- Za braću Mamić, Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka i trenera Zorana, kampanja za ulazak u Ligu prvaka počela je u zatvorskoj ćeliji - piše Guardian o danima u kojima su Zdravko i Zoran bili u Remetincu, a izašla su na dan utakmice protiv luksemburške Fole Esch u drugom pretkolu Lige prvaka.

- Zoran i Zdravko proveli su 11 dana u pritvoru. Zajedno s njima, osumnjičen je i visoki član HNS-a, inače bivši djelatnik Dinama Zoran Vrbanović. Kad su braća Mamić došla iz pritvora na utakmicu s Folom Esch, tisuće navijača napustilo je stadion - dodaju Britanci, koji su, čini se, dobro upućeni u cijelu situaciju oko Dinama.

- Zdravko ne posjeduje Dinamo, klub je Udruga građana, ali sve je pod Zdravkovom kontrolom. Bad Blue Boysi žele sudjelovati u glasovanju, ali Zdravko ih je izmanervrirao - piše Guardian i dodaje kako je posjeta na Maksimiru mizerna, no i kako bi se to moglo promijeniti kad dođe Arsenal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podjsećamo, USKOK je donio rješenje o provođenju istrage protiv Zdravka i Zorana Mamića, a sumnjiči ih za zloporabu položaja i ovlasti te poticanje na zloporabu, davanje i primanje mita te utaju poreza. Pušteni su nakon plaćene jamčevine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu