Obavijesti

Sport

Komentari 10

Guardiola brani Valverdea: Ne tjerajte ga, Barca igra dobro...

Guardiola brani Valverdea: Ne tjerajte ga, Barca igra dobro...
1

'Vodi momčad koja je osvojila dva prvenstva zaredom i igra dobar nogomet. Želim da ostane trener Barcelone, jer je pod njim momčad vjerna Barcinom stilu', rekao je Pep Guardiola

VIDEO

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola (48) odlučio je odmoriti moždane vijuge u Manresi, sjedištu Katalonije. Gdje god dođe u tom kraju prirede mu ovacije. Nisu Katalonci zaboravili kakav je spektakularan nogomet igrala Barcelona pod vodstvom vrsnog španjolskog trenera.

Uhvatili su ga i tamošnji lokalni novinari koji su ga odmah upitali što misli o Barceloninom treneru Ernestu Valverdeu (55). Nije tajna da Valverde nije omiljen u dijelu španjolske javnosti, a i mnogi navijači 'blaugrane' ne mogu ga smisliti. Barcelona je drugu godinu zaredom ispala iz Lige prvaka iako su imali velike prednosti protiv Rome i Liverpoola.

 

- Istina je da me s Ernestom veže veliko prijateljstvo, ali bez obzira na to, Ernesto je spektakularan trener. Radi jako dobar posao u Barceloni. Istina, dva puta nije uspio u Ligi prvaka, ali svima nam se to događa. Vodi momčad koja je osvojila dva prvenstva zaredom i igra dobar nogomet. Želim da ostane trener Barcelone, jer je pod njim momčad vjerna Barcinom stilu - kazao je Pep koji je zadovoljan poslom koji njegov kolega odrađuje u njegovom voljenom klubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pep Guardiola u Cityju je imao sezonu za pamćenje. Osvojio je tri trofeja u Engleskoj, ali 'građani' su opet podbacili u Ligi prvaka i u četvrtfinalu ispali od Tottenhama tako da Guardiola najbolje zna kako se Valverde osjeća.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...