Obavijesti

Sport

Komentari 16

Guardiola: Na tronu može biti samo jedan, sve je na nama

Guardiola: Na tronu može biti samo jedan,  sve je na nama
1

Manchester City (89) je na Old Traffordu slavio 2-0 protiv Uniteda i zauzeo tron Premiershipa s bodom više od Liverpoola (88). Do kraja su još tri kola i City je jako blizu obrani naslova prvaka

VIDEO

Bernardo Silva i Sane zabili su za veliki korak prema dolasku trofeja Premiershipa u 'plavi' dio Manchestera i pobjedu protiv rivala Uniteda 2-0. Standardno je ludio Guardiola u prvom poluvremenu utakmice protiv 'crvenih vragova' dok njegovi puleni nisu mogli uspostaviti dominaciju, ali u drugom poluvremenu sve je promatrao sa smiješkom i olakšanjem. 

Sane rastužio Redse i United! City stigao na korak od naslova
Sane rastužio Redse i United! City stigao na korak od naslova

- Razumijem pod kakvim smo pritiskom, posebno ovdje na Old Traffordu sa Marcosom Rashfordom i Lingardom koji nas napadaju... Igrali su za plasman u Ligu prvaka. Nakon što su izgubili 4:0 od Evertona, znali smo da će biti predani. Izgubili smo nekoliko lopti na sredini terena u prvom poluvremenu i oni su imali nekoliko kontri. U drugom poluvremenu smo na našu sreću odigrali sjajno i pobijedili - započeo je strateg 'građana'.

Sad mu slijede okršaji protiv Burnleyja u gostima, zatim Leicestera kod kuće i u zadnjem kolu u gostima kod Brightona

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Redsima otišla posljednja nada, City već drži naslov u rukama!
Redsima otišla posljednja nada, City već drži naslov u rukama!

- Prošle sezone smo povisili standard u Premiershipu sa osvojenih 100 bodova. Liverpool nas ganja, a ono što su napravili ove sezone je nevjerojatno, ali sve je u našim rukama. Gostovanje u Burnleyju će biti teško, pokušat ćemo igrati našu igru. Obje ekipe zaslužuju titulu, ali prvak može biti samo jedan. Momčad koja ostane bez titule ne smije žaliti jer je dala sve od sebe. Naravno, u ovakvim pobjedama moramo uživati, ali moramo ostati mirni - zaključio je Guardiola.

Liverpool ima bod manje od Manchester Cityja, a do kraja sezone čekaju ih utakmice protiv Huddersfielda kod kuće, Newcastlea u gostima, dok u zadnjem kolu igraju protiv Wolvesa na Anfieldu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu