Obavijesti

Sport

Komentari 7

Guardiola: Nezadovoljan sam jedino samim sobom

Guardiola: Nezadovoljan sam jedino samim sobom
9

Trener Barcelone isključen je već sredinom prvog poluvremena četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Bayerna. Njegova Barca je slavila 4-0

VIDEO

Sve je bilo sjajno, ali nisam zadovoljan samim sobom. Kao trener si ne smijem dopustiti da reagiram onako kako sam reagirao, rekao je Josep Guardiola nakon visoke pobjede 4-0 protiv Bayerna na Nou Campu. Sredinom prvog dijela Messi je pao u šesnaestercu, a sudac nije pokazao na bijelu točku, nego je Messiju pokazao žuti karton. Guardiola je poludio, nakon vikanja i gestikuliranja prema četvrtom sucu završio je na tribinama.
- Taj penal je bio toliko očit da ga je sudac jednostavno morao svirati. A on Messija još kazni zbog navodnog simuliranja! - kaže Guardiola. No osim tog detalja ove je večeri po Barcelonu sve bilo savršeno.
- Dobiti nekoga 4-0 u četvrtfinalnu Lige prvaka je doista nevjerojatno. Sve smo napravili odlično i teško porazili momčad prepunu sjajnih igrača - rekao je trener Barcelone i dodao:
- Bayern je fantastična momčad i zato se nećemo opuštati ni nakon ovih 4-0.
A dok su u Barci slavili zbog pobjede izborene u velikom stilu, do nje su došli već u prvom poluvremenu, u Bayernu nisu mogli vjerovati što se događa.
- Ovo je veliko, veliko razočaranje. Igra iz prvog poluvremena je nešto najgore što je Bayern odigrao u svojoj povijesti - razočarano je govorio Franz Beckenbauer.
- Ponizili su nas - dodao je "Kaiser Franz".
Messi je Bayernu zabio dvaput, još jedanput asistirao, a veliku večer imali su i Samuel Eto'o i Thierry Henry.
- Svi su bili jako dobri, ali Messi je jednostavno čudesan. Nismo se mogli nositi s njim, pogotovo zato što nismo mogli računati na Lucija, Van Buytena, Lahma, Klosea... - kaže Beckenbauer.
Njegov Bayern u Münchenu će imati nemoguću misiju, ova četiri komada nenadoknadiv su minus...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi