Obavijesti

Sport

Komentari 0

Gumeni Gomes razbio Tunižane, Portugalci s dva boda na Hrvate

Gumeni Gomes razbio Tunižane, Portugalci s dva boda na Hrvate

Očekivano, nije se, uz ozlijeđenog Duartea, u portugalskom sastavu pojavio ni Borges, no i bez njih Portugalci su od starta uz sedam golova gumenog Andrea Gomesa umirili Tunižane

Nije bilo iznenađenja na otvaranju turnira u Montpellieru za OI. Portugal je u prvoj utakmici u Sud de France Areni pobijedio Tunis 34-27, čije su šanse u ovoj konkurenciji ionako bile male, a sada su gotovo nepostojeće.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikola Karabatić za 24sata

Pokretanje videa ...

Očekivano, nije se, uz ozlijeđenog Duartea, u portugalskom sastavu pojavio ni Borges, no i bez njih Portugalci su od starta uz sedam golova gumenog Andrea Gomesa umirili Tunižane koji su stigli bez Jaballaha i Sanaija premda bi teško oni nešto previše promijenili.

Portugal, dakle, s očekivana dva boda čeka subotnji dvoboj protiv Hrvatske, koji se igra od 18:30. Nadamo se i s naša dva boda na kontu.

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Portugal - Francuska

U Njemačkoj se znalo i prije da će biti svega, a pogotovo nakon startnog remija domaćina i Švedske 25-25. Dvije sekunde prije kraja za bod Nijemaca zabio je Schiller.

Slovenci su bez Mačkovšeka u toj grupi s 36-28 sredili Alžir, dok na turniru u Crnoj Gori može sanjati Južna Koreja koja je skoro ispustila 19-11 s poluvremena protiv Čilea, ali izdržala s 36-35.