Obavijesti

Sport

Komentari 323

Livaja uništio Istru hat-trickom, Belji gol priznat nakon VAR-a...

Livaja uništio Istru hat-trickom, Belji gol priznat nakon VAR-a...
12

Nogometaši Hajduka pobijedili su na gostovanju u Puli Istru 1961 s glatkih 3-1 u sklopu 8. kola HT Prve lige. Sva tri gola djelo su golgetera Marka Livaje, koji je potvrdio sjajnu formu

U susretu osmog kola Prve HNL Hajduk je na gostovanju u Puli pred oko 1700 gledatelja pobijedio Istru 1961 3-1, dostigavši na vrhu ljestvice Dinamo i Rijeku.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk u Makarskoj

Pokretanje videa...

Hajduk u Makarskoj VIDEO

Nakon razočaranja i poraza od Rijeke, Hajduk se vratio na pobjednički kolosijek ostvarivši petu pobjedu u zadnjih šest kola.

Sve najvažnije dogodilo se u drugom poluvremenu, a junak susreta bio je trostruki strijelac Marko Livaja, koji je ove sezone zabio već šest golova.

U 8. kolu 1. HNL susreli se Istra i Hajduk

Hajduk je stigao do prednosti u 51. minuti iz kaznenog udarca. Luka Marin je oborio Sahitija, sudac Dario Bel je dosudio jedanaesterac kojeg je Livaja sigurno realizirao.

Samo šest minuta kasnije Livaja je sam izborio novi kazneni udarac, a prekršaj je skrivio Einar Galilea. Napadač Hajduk je ponovo izveo kazneni udarac, promijenio je stranu, no Ivan Lučić je bio nemoćan.

Sjajnu predstavu Livaja je okrunio i trećim golom u 74. minuti na asistenciju Filipa Krovinovića. Hajdukov napadač sjurio se prema šesnaestercu suparnika i mirnim prizemnim udarcem uhvatio Lučića na krivoj nozi.

U 8. kolu 1. HNL susreli se Istra i Hajduk

U posljednjim trenucima susreta Drena Beljo je smanjio na 3-1. Gol mu je priznat tek na asistenciju VAR-a. Prethodno je loptu, barem se tako činilo na prvu, s gol-linije iščupao golman Hajduka Lovre Kalinić. Ipak, usporena snimka pokazala je da je lopta bila u golu i sudac Bel gol je ipak priznao.

Hajduk je ovom pobjedom dostigao Dinamo i Rijeku, sva tri kluba sad imaju po 16 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
8. kolo Prve HNL: Istra - Hajduk 17.00 , Aldo Drosina, Pula
Istra 1961
Beljo 90'
1 : 3
Hajduk
Livaja 51', 57', 74'
Sortiranje događaja
90' + 6

Kraaaaaaaaaaj! Nogometaši Hajduka pobijedili su na zahtjevnom gostovanju u Puli Istru 1961 3-1. Sva tri gola za 'bile' zabio je Marko Livaja, dva iz penala. Počasni gol za Istru postigao je Dion Drena Beljo.

90' + 6

Žuti karton je zaradio Hassane Bande. Neoprezno je laktom faulirao Stefana Simića.

90'

Četvrti sudac pokazao je još pet minuta sudačke nadoknade. Vremena za Istru je sve manje. Raspjevana Torcida već slavi pobjedu...

90'

Žuti karton dobio je Istrin branič Damjan Daničić. To mu je treća akumulirana opomena i propustit će sljedeću utakmicu.

90'

Goooooooooool! Ipak je Dario Bel na asistenciju VAR-a dosudio gol za Istru. Dion Drena Beljo nadskočio je čuvara, tukao, ali Lovre Kalinić izvadio je s gol-linije. Ili se barem tako činilo. Usporena snimka pokazala je da je lopta cijelim obujmom prešla liniju pa je Belji gol ipak priznat. Istra je smanjila na 3-1.

Komentari 323