Obavijesti

Sport

Komentari 5

Guti se malo preračunao: Možemo uzeti sve trofeje

Guti se malo preračunao: Možemo uzeti sve trofeje
1

Veznjak Real Madrida zaboravio je da je njegova momčad ispala iz Kupa kralja i obećao navijačima nešto što je apsolutno nemoguće ostvariti

VIDEO

Jedan od tri Realova kapetana pozdravio je navijače prigodnom izjavom da njegova momčad još uvijek može osvojiti "sve" trofeje, zaboravivši da je već ispala iz domaćeg kupa.
- Barcelona zna da je Real još itekako živ. Dapače, mi smo najveći kandidati za sve trofeje - rekao je Jose Maria Gutierrez, izazvavši dizanje obrva među prisutnim novinarima.
Naime, Real je iz domaćeg kupa izbačen od trećeligaša, u prvenstvu zaostaje za 12 bodova za Barcelonom, a u Ligi prvaka za protivnika ima favorizirani Liverpool.
- Real neće baciti koplje u trnje. Barcelona ima prednost, ali mi smo aktualni prvaci i oslanjamo se na tu činjenicu - objasnio je Guti svoj sumnjivi optimizam.
- Ostvarenje cilja nam je komplicirano, ali ne i nemoguće. Dovoljno je da do kraja prvenstva više ne izgubimo ni boda - nastavio je predočavati svoj "pakleni" plan 32-godišnji srednjak.
Siječanj je već mjesec u kojemu je moguće skresati Barceloninu prednost.
- Oni imaju više utakmica (zbog Kupa, op. a.) i osjećat će umor, što mi moramo iskoristiti - naglasio je Guti.
A već u nedjelju Real čeka opasan protivnik, aktualni doprvak Španjolske Villarreal. Svlada li Gutijeva momčad moćne provincijalce, možda će u Realovim redovima još netko pored njega postati optimist.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu