Obavijesti

Sport

Komentari 12

Habiba ću hladno nokautirati, napravit ću mu rupu u glavi

Habiba ću hladno nokautirati, napravit ću mu rupu u glavi
1

Nakon što je zakasnio na posljednje sučeljavanje bahati se Irac obrušio na protivnika, koji je uvrijeđeno otišao nakon 15 minuta, ali i na njegova menadžera kojeg je nazavao doušničkim terorističkim štakorom

VIDEO

Posljednjeg sučeljavanja prije sutrašnje borbe Conora McGregora i Habiba Nurmagomedova nije bilo. Irac je zakasnio i okrivio za to promet, a Habib se pokupio nakon nekoliko protokolarnih odgovora na pitanja. 

- Već 15 minuta sam tu, a njega nema. To je nepoštivanje - rekao je ljutiti Nurmagomedov. 

Conor je to, naravno, iskoristio da napomene kako je otišao jer ga je strah biti s njim u istoj prostoriji.

- To je samo dan kao svaki drugi. Hladno ću ga nokautirati. Nabit ću mu nos u lubanju. Briga me. Bio sam u svakom scenariju, ja sam veteran. Sve sam prošao. Nikad nećete pobijediti Irca! J...e mi se za njega i njegove ljude, napravit ću mu rupu u lubanji. Stvari su puno dublje od same borbe. Riješit ću to za sebe, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi - rekao je Irac i još jednom potvrdio kako je njihovo neprijateljstvo vrlo osobno i sve jače. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na pitanje novinara kako komentira Habibovo pitanje irskim fanovima zašto ne pričaju irskim jezikom ako ga imaju i izjavu da je Conorov djed bio član britanske mornarice u građanskom ratu i ubijao Irce, Conor se obrušio na Habibovog menadžera. 

- Nikad ne vjerujte doušnicima. Držite se od njih što dalje. Njegov menadžer je teroristički doušnički štakor. Skinut je s leta od Kaira do New Yorka 11. rujna 2001., a kod sebe je imao pet putovnica. Okrenuo se protiv ljudi s kojima je radio i postao doušnik. Ali Abdelaziz je štakor, a svima ću pokazati u subotu - sipao je uvrede McGregor. 

Na kraju je zaključio kako nitko nije gladniji od njega za ovom pobjedom. 

- Umirem od gladi za njegovom glavom. Pojest ću ga živog i neće me biti briga - rekao je. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića