Obavijesti

Sport

Komentari 42

Hajduče, sretan ti rođendan: 'Bili' danas slave 106 godina

Hajduče, sretan ti rođendan: 'Bili' danas slave 106 godina
2

Nekad davno na današnji dan skuhale bi Splićanke malo bolji ručak, a njihovi muževi bi obukli odijelo i bijelu košulju, i izašli prošetati na Pjacu. Rođendan Hajduka bio je uvijek poseban dan

VIDEO

'Godine prolaze - ljubav ostaje, Hajduče sritan ti rođendan', sažeo je nepoznati autor grafita na jednom splitskom zidu svu svoju ljubav i strast prema klubu koji voli, i za koji navija. I teško je tome bilo što dodati.

Pogledajte video

Hajduče sretan ti 106. rođendan! Svečana akademija u HNK Split Reporter Tomislav Gabelić

Posted by 24sata Video on Monday, February 13, 2017

 
Nekad davno na današnji dan skuhale bi Splićanke malo bolji ručak, a njihovi muževi bi obukli odijelo i bijelu košulju, i izašli prošetati na Pjacu. Rođendan Hajduka bio je uvijek poseban dan koji se slavio i čestitao. Danas su neka modernija vremena, danas se rođendani ne čestitaju na Pjaci, Rivi ili stadionu, nego na društvenim mrežama, koje su sinoć od ponoći zatrpane čestitkama voljenom klubu. Život prolazi, tehnologije se mijenjaju, i baš kao što stoji na grafitu, godine prolaze, a ljubav ostaje. Hajduče sretan ti 106. rođendan!

Na današnji dan osnovan je Hrvatski nogometni klub Hajduk. 1️⃣9️⃣1️⃣1️⃣ ❤💙 #HŽV

Posted by HNK Hajduk Split on Monday, February 13, 2017

Splitski je klub rođendan već proslavio na subotnjoj spektakularnoj 'Biloj noći', no i danas je predviđen bogati program obilježavanja 106. rođendana.

U 8:30 služi se misa u crkvi Sv. Ante na Poljudu, u 9:30 na rasporedu je bilo polaganje vijenaca na spomen ploču na sjevernoj tribini za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu, u 10:30 položit će se vijenci na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac, a u 12:00 sati je centralna svečanost u Splitskom HNK, u kojem  će biti održana Svečana sjednica kluba, a na koju su pozvani svi bivši igrači, treneri, dužnosnici...

Kviz: Izaberite najveću utakmicu u povijesti Hajduka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica