Obavijesti

Sport

Komentari 35

Hajduk će godinu nakon dugo vremena zaključiti - u plusu?

Hajduk će godinu nakon dugo vremena zaključiti - u plusu?
1

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović Visković na sjednici je izjavio da se klub kreće u okviru proračuna te želi neovisnost o uspjesima u Europi

VIDEO

Šest sati potrajala je sjednica Nadzornog odbora Hajduka, održana danas na Poljudu uoči utakmice s Osijekom. Predsjednik Ljubo Pavasović Visković prenio je zadovoljstvo financijskim stanjem Hajduka koji bi po prvi put nakon dugo vremena poslovnu godinu mogao završiti pozitivno.

- Zadovoljni smo brojkama koje nam je prezentirao predsjednik Brbić, po prvi put ove godine mogli bismo se kretati u okviru planiranog proračuna - otkrio je predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković i dodao kako je jedna od tema bila i natječaj za izbor predsjednika Hajduka, no nije bio spreman odgovoriti hoće li NO podržati ostanak Marina Brbića ili će se odlučiti raspisati natječaj.

- Provest će se procedura, to je ono što nas čeka u narednom razdoblju. Zasad je to sve što vam mogu reći na tu temu - kazao je predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora te demantirao kako unutar vodećeg tijela kluba postoji i struja koja bi rado smijenila Brbića.

- Šest smo sati raspravljali, no ja za to nisam čuo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hajduka u četvrtak očekuje vrlo važna utakmica protiv Slovana iz Libereca, utakmica koja nosi puno u rezultatskom i financijskom smislu.

- Naš je cilj da klub dovedemo na razinu na kojoj, u financijskom smislu, neće ovisiti o pobjedi u jednoj utakmici. Tek kad klub bude na toj razini, onda ćemo biti uspješni. U svakom slučaju, ništa se sudbonosno neće dogoditi bez obzira na ishod utakmice.

Osvrnuo se Pavasović Visković i na navijačke ispade u Češkoj.

- Pročitali ste što smo predsjednik Brbić i ja izjavili nakon utakmice. Potpuno je jasno da nam ono što se dogodilo u Češkoj ne služi na čast. Zbog toga smo i dali izjave kakve smo dali - rekao je, a na pitanje boje li se reakcije navijača zbog takvih osuda zaključio:

- Zašto bismo se bojali bilo čije napisane riječi?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub