Obavijesti

Sport

Komentari 75

Hajduk će povući Jakoliša s posudbe iz Šibenika kako bi ga prodao: Odlazi u Italiju...

Hajduk će povući Jakoliša s posudbe iz Šibenika kako bi ga prodao: Odlazi u Italiju...

Neslužbeno saznajemo kako Jakoliš odlazi u talijanskog drugoligaša Cosenzu, kao i da će kompletna odšteta pripasti Hajduku

VIDEO

Marin Jakoliš (25) je na početku ove sezone bio izvan svih kombinacija u Hajduku. Bilo je jasno kako mora pronaći novu destinaciju kako bi oživio karijeru. Bilo je nekoliko zainteresiranih klubova, ali u konačnici se vratio doma u svoj Šibenik. I bio mu je to najbolji mogući potez.

Pokretanje videa...

Pripreme Hajduka VIDEO

Preporodio se u potpunosti i postao jedan od najboljih igrača HNL-a. Zabio je deset golova i asistirao pet puta. Na posudbi je trebao biti do kraja sezone, Šibenik je imao i pravo otkupa, ali Jakoliš je odbio ponudu. Spominjao se i povratak na Poljud već uoči početka proljetne sezone. To će se i dogoditi, ali samo kako bi došao po ostatak svojih stvari i produžio za Italiju. 

Hajduk povlači Marina Jakoliša s posudbe u Šibeniku, no prema svemu sudeći na taj se potez nisu odlučili zbog toga što im Jakoliš treba, nego zbog njegove prodaje. Neslužbeno saznajemo kako će Jakoliš pojačati Cosenzu koja se natječe u Serie B. Trenutno joj ne cvjetaju ruže jer se nalazi na tek 17. mjestu sa 16 bodova u 19 utakmica. Ta pozicija trenutno ih vodi u play-off za ostanak, a spasonosno 15. mjesto udaljeno je šest bodova. Sad već bivši igrač Hajduka imat će pune ruke posla jer očito od njega očekuju da ih ostavi u ligi. Splićanima će pripasti kompletna odšteta od transfera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

O kojim klubovima je riječ, još nije poznato, kao ni odšteta. Jakoliš na Transfermarktu vrijedi 1,2 mil. eura pa je za pretpostaviti kako ponuda nije ispod milijun eura.

Hajduk je u potrazi za krilnim napadačem i razmatrao se njegov povratak. Na turniru Četiri kafića osvojio je nagradu za najboljeg igrača, navijači Hajduka počastili su ga ovacijama te ga pozvali natrag na Poljud. Ugovor ga veže do ljeta sljedeće godine, no čelnici kluba su odlučili drugačije. Ponuda je očito takva da ih je zadovoljila pa su ga odlučili prodati.

Split: Kauri je pobjednik 19. “Memorijala Dino Petrinović - Četiri kafića"

Šibenik je već praktički osigurao ostanak u ligi na njegovim krilima. Proljetni dio sezone mogu odraditi u opuštenom tonu bez nekog imperativa i kako bi razvili mlade igrače, pa samim time vijest o odlasku najboljeg igrača im i nije toliko teško pala. Uostalom, kako je odbio ostati na Šubićevcu, ionako bi otišao na ljeto. 

Marin je u Hajduk stigao na ljeto 2019. godine. Odigrao je 51 utakmicu te zabio tek dva gola uz jednu asistenciju. No, igrao je sve i svašta, desnog i lijevog beka, ali nikada nije dobio pravu šansu na svojoj prirodnoj poziciji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe