Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Hajduk godinama reketari našu sudačku organizaciju'

'Hajduk godinama reketari našu sudačku organizaciju'
1

Želimo da u finalu Kupa sude stranci!, rekao je direktor Dinama Damir Vrbanović, te se žestoko obrušio na Hajdukove "perfidne igre sa sucima"

VIDEO

Splitski klub služi se licemjerjem i perfidnim igrama. Niz godina ucjenjuju hrvatski nogomet i sudačku organizaciju, rekao je Damir Vrbanović na današnjoj presici i nastavio:
- Sudac Batinić u utakmici Hajduka i Zagreba napravio je sudačku pogrešku, a predsjednik Hajduka Peroš i sam je rekao kako prvi gol direktno utječe na igru. Tražit ćemo da se preispita Batinić, odnosno način na koji je došao na listu sudaca. Ničim to nije zaslužio, ni znanjem, ni sposobnostima. Tražit ćemo od IO-a HNS-a da preispita odluku o njegovu statusu.
Vrbanović nikako nije mogao preći preko izjava Mate Peroša od kraja prošlog tjedna. Ponovno se vratio na predsjednika Hajduka.
- Sam Peroš rekao je da je važno kad vam netko pokloni prvi gol. Njima je tako bilo protiv Zagreba, a i protiv nas u derbiju. Od HNS-a tražimo da se za Kup utakmice i za zadnje kolo delegiraju strani suci. Da sude stranci vjerujemo da bi izostala ovakva priopćenja. Vrijeme je da se razotkrije perfidna igra Hajduka - optužuje Vrbanović. Pritom su ga kolege podsjetile na Dinamove naslove krajem 90-ih.
- Točno, te 97./98. suci su se utrkivali da sude za Dinamo iako je to bilo nepotrebno jer smo bili puno bolji od svih, ali toga je bilo i to ne valja. Pa Hajduku je dosuđeno osam penala, čak sedam na njihovom terenu - završio je direktor. Krunoslav Jurčić nije govorio o sucima, već o uzrocima neuspjeha protiv Osijeka.
- Prvi problem je što sam tražio od igrača s boka najbanalnije centaršuteve iz prvog, drugog dodira kako bi se stvorila gužva u kaznenom prostoru, a igrači su komplicirali i zabadali se u sredinu. Prebacivali su loptu na drugu nogu. Drugi problem je što sam tražio maksimalnu mobilizaciju igrača od prve minute, a dobio sam je tek u drugom poluvremenu - priča Jurčić. Reprezentativna stanka koristit će i novom treneru Dinama da još malo posloži momčad po svom ukusu.
- Hoću Dinamo koji gazi u Maksimru, koji igra presing i koji igra agresivno. Na tome moramo najviše raditi. To je moja vizija Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima