Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Hajduk i Benfica na sastanku su dogovorili prijateljski susret

U Lisabonu je održan sastanak Čelnika Benfice i Hajduka na kojima su razgovarali o mnogim stvarima od čega je jedna i prijateljska utakmica koja će se odigrati 2020. godine

Foto: HNK Hajduk Split
40 komentara

Dugo najavljivana suradnja između Benfice i Hajduka mogla bi se uskoro formalizirati, a dva kluba u srpnju iduće godine trebala bi na Poljudu odigrati i prijateljsku utakmicu. Hajduk i Benfica veže prijateljstvo navijačkih skupina Torcide i No Name Boysa iz vremena kada su dva kluba igrala u Ligi prvaka, a sada će suradnju pokušati formalizirati i klubovi i to na način da će Hajduk pokušati kopirati najbolje iz modela upravljanja klubom koji vrlo uspješno provodi klub iz Lisabona.

Hajduk su na sastanku predstavljali predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić i dopredsjednik Lukša Jakobušić, a s predstavnikom Benfice razgovarali su o izgradnji kampa, suradnji na razini Akademije, otvaranju muzeja, odnosno o temama koje se u širem kontekstu odnose na marketing.

Dogovoren je i idući sastanak na koji će u rujnu u Lisabon ići predstavnici Hajduka, a dogovoreno je i odigravanje prijateljske utakmice između Benfice i Hajduka početkom srpnja 2020. godine, a točan termin i ostali detalji bit će definirani krajem svibnja iduće godine, po završetku prvenstva kad će biti poznati europski izazovi klubova za nadolazeću sezonu.

Naši partneri pišu
Message