Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Levski nije austajder. Imamo 50 posto šanse da pobijedimo'

'Levski nije austajder. Imamo 50 posto šanse da pobijedimo'
1

Hajduk je bolja momčad od Sutjeske, imaju bolje igrače, igraju brže, iskusniji su, zajedno su skupa već neko vrijeme... Peteva nisam ništa pitao za Hajduk, rekao je trener Levskog Nikolaj Mitov

VIDEO

Trener Levskog Nikolaj Mitov uoči gostovanja u Dugopolju protiv Hajduka nije želio komentirati najave igrača Hajduka u medijima kako su oni favoriti i kako vjeruju u pobjedu svoje momčadi.

- To me ne zanima, ne želim komentirati izjave protivničkih igrača, zanima me samo ono što će moji igrači pokazati na terenu. Očekujemo dinamičnu utakmicu protiv momčadi koja zna igrati dobar nogomet - kaže Mitov, koji je ostao zakopčan do grla i kad je u pitanju postava koju će izvesti u Dugopolju, i rezultat koji bi ga zadovoljio. 

- Svi igrači koje sam poveo na put su spremni i konkuriraju za utakmicu, uključujući i dva nova igrača Rosua i Gomeza. Što se tiče taktike, o tome ne govorim prije utakmice nikad, pa neću ni sada, a rezultat koji bi me zadovoljio u prvoj utakmici je onaj koji bi nam pomogao da na koncu prođem dalje.

Usporedbu Hajduka i svog prvog europskog protivnika Sutjeske nije preskočio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Hajduk je bolja momčad od Sutjeske, imaju bolje igrače, igraju brže, iskusniji su, zajedno su skupa već neko vrijeme...

Iako se špekuliralo kako će Mitov potražiti pomoć i savjet od zemljaka Ivajla Peteva, od toga, čini se, nije bilo ništa. 

- Nisam pričao s Petevom o Hajduku... 

Činjenica da se uzvrat igra bez publike nije baš po volji bugarskom treneru. 

- To je vrlo neugodno, računamo na naše navijače koji podržavaju momčad i jako će nam nedostajati. Nije mi drago ni što se igra u Dugopolju, nogomet je igra za navijače i zato bih radije da se igra pred punim stadionom na Poljudu, nego pred punim stadionom u Dugopolju.

Slovak u redovima Levskoga Roman Prohaska također vjeruje u dobru igru i rezultat svoje momčadi. 

- Hajduk je za razliku od Sutjeske ipak favorit, bolja su momčad. Mi ih respektiramo, ali šanse su 50-50, a Levski nikad nije autsajder. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića