Obavijesti

Sport

Komentari 99

Hajduk je oštećen za penal, a Dilaver nije zaslužio crveni...

Hajduk je oštećen za penal, a Dilaver nije zaslužio crveni...
1

Došlo je do udarca Stojanovića po Jradijevoj nozi zbog kojeg je on pao. U svakom slučaju prekršaj za kazneni udarac i bez opomene, rekao je UEFA-in kontrolor suđenja Miroslav Vitković

VIDEO

Hajduk je na vrhu HNL-a nakon 1399 dana. Iako s utakmicom više od Dinama, zasjeo je na prvo mjesto (15) ispred Dinama (13) i to na najslađi mogući način. Na Poljudu su Splićani pobijedili vječitog rivala golom Jradija u 56. minuti.

Derbi je uz trenutak koji je herojem učinio danskog Libanonca obilježilo i suđenje. Glavni sudac Damir Batinić podijelio je čak četiri crvena kartona; Dilaveru, Jradiju, Ademiju (van terena) te pomoćnom treneru Zagrepčana Reneu Pomsu. Osječanin, također, nije sudio ni kazneni udarac za Hajduk kada je Stojanović srušio Jradija, a umjesto na bijelu točku, pokazao je žuti karton hajdukovcu.

- Bio je penal, vidjelo se i na snimci. Rekao sam sucu da se kunem da me dirao, on mi je odmahnuo kao da sam dijete, ali sam će vidjeti - govorio je Jradi nakon utakmice.

Ademiju dva žuta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Makar je sve jasno, isto je potvrdio i UEFA-in kontrolor suđenja Miroslav Vitković u HNTV-ovoj emisiji Treće poluvrijeme.

- Došlo je do udarca Stojanovića po Jradijevoj nozi zbog kojeg je on pao. U svakom slučaju prekršaj za kazneni udarac i bez opomene jer je bila borba za loptu - rekao je Vitković pa se okrenuo crvenom kartonu Dilavera.

- Ovo je start sa strane, nije bio izravno na nogu ni džonom. Dinamov je igrač želio zaustaviti kontru i ovo je trebao biti žuti karton. U protoklu je zapisano da je crveni karton dodijeljen zbog grubog starta sleđa na nogu, a vidimo da je bio sa strane. Sudac je prenaglio.

O Dinamovu traženju kaznenog udarca nije bilo govora, ali jest i o Ademijevu crvenom kartonu.

- On je dobio dva žuta kartona, prvi zbog bacanja bočice, a budući da je nastavio s protestima, sudac mu je pokazao i drugi.

Ni Jradijevo isključenje odnosno drugi žuti karton nije bio dvojben.

- Izgubio je kontrolu nad loptom, nakon toga nagazio je na nogu protivniku. To je obavezno žuti karton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu