Obavijesti

Sport

Komentari 39

Hajduk je zlatni sponzor Uefe: 15.000 € kazne zbog bakljade

Hajduk je zlatni sponzor Uefe: 15.000 € kazne zbog bakljade
1

Ove sezone Splićani su već platili 12.000 € za susrete s Dinamom iz Bukurešta, 20.000 € za Unireu, 35.000 eura za AEK, te 60.000 za Anderlecht na Poljudu...

VIDEO

Hajduku je stigla ¨čestitka¨ iz Uefe, no nije u pitanju čestitka za 100. rođendan, krovna organizacija europskog nogometa kaznila je društvo s Poljuda s 15.000 eura, zbog korištenja pirotehnike tijekom utakmice sa Zenitom. Nije puno – al' Uefu veseli. Sve dok je Hajduk u igri, nema straha za bonuse zaposlenika. 

Samo ove natjecateljske sezone, osim gore spomenute kazne, Splićani su na konto Uefe platili i 12.000 eura za susrete s Dinamom iz Bukurešta, 20.000 eura za Unireu, 35.000 eura za AEK, te 60.000 za Anderlecht na Poljudu, uz prijetnju od jedne utakmice bez gledatelja, ukoliko se neredi ponove u sljedeće dvije godine. 

Ukupno je Hajduk u ovoj sezoni platio preko 150.000 eura kazni za europske utakmice, uz napomenu kako još uvijek čekaju kaznu za zadnju utakmicu, onu protiv Anderlechta u Bruxellesu. A ta bi mogla biti paprena. Podsjetimo, utakmicu je švedski sudac Stefan Johannesson prekinuo u sudačkoj nadoknadi, zato što su s tribine na kojoj su bili smješteni navijači Hajduka, u više navrata ubacivane baklje na travnjak. 

Hajduk je u ovogodišnjem izdanju Europske lige osvojio svega tri boda, koja im je donijela pobjeda nad Anderlechtom na Poljudu. Uefa pobjede u grupnoj fazi natjecanja nagrađuje s 140.000 eura, tako da je već sada izvjesno kako će kazne i ove sezone nadmašiti zaradu. Krovna organizacija europskog nogometa i ove će sezone, barem kada je Hajduk u pitanu, poslovati ¨u plusu¨.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu