Obavijesti

Sport

Komentari 52

Hajduk dobio Istru! Susret bio prekinut, strašan faul Terzijeva

Hajduk dobio Istru! Susret bio prekinut, strašan faul Terzijeva
16

Utakmica je bila prekinuta nekoliko minuta, a na kraju smo vidjeli i monstruozan faul Terzijeva zbog kojeg je dobio izravni crveni karton. Hajduk je slavio protiv Istre i ponovo preskočio Osijek

VIDEO

Hajduk je ostvario ono što je zacrtao prije susreta u Puli. Pobijedio je Istru i nastavio borbu s Osijekom za treće mjesto i Europsku ligu. Strijelci za 'bijele' bili su Erceg i Futacs, utakmica je bila prekinuta nekoliko minuta, a na kraju smo vidjeli i monstruozan faul Terzijeva zbog kojeg je dobio izravni crveni karton. Utakmica je završila 2-0, a Hajduk je prvi put ove sezone upisao četiri uzastopne pobjede.

Momčadi su ležerno otvorile utakmicu i praktički nije bilo prave prilike do gola Ante Ercega. Jefferson je brzo izveo jedan faul, dodao okomitu loptu do Futacsa, koji ju samo prosljeđuje do Ercega. Krilni napadač Hajduka zaobilazi golmana Ivušića i pogađa ispod njega za 1-0, svoj 10. u sezoni.

Istra je igrala sjajno u prvom poluvremenu i došla je do gola preko Burića, ali je opravdano poništen zbog zaleđa. Prijetio je i Solomon, ali sljedeći je zabio Hajduk. Vlašić je prebacio loptu na drugu stativu gdje je bio Savvas. Grk je pucao, Istra je uspjela očistiti loptu s gol crte, ali samo do Futacsa. Napadač Hajduka pogodio je gol s pet metara, svoj 11 u sezoni.

Kako se otišlo na poluvrijeme pretpostavljali smo da će i u drugom poluvremenu pasti nekoliko golova. No, igra se smirila. Istra je prestala prijetiti i Hajduk je igrao koliko mu je trebalo. Do kraja susreta više nije bilo golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Desetak minuta prije kraja utakmice Torcida je travnjak zasula predmetima i iskoristila je nekoliko pirotehničkih sredstava. Sudac Pajač nije imao drugog izbora nego prekinuti susret dok se situacija ne smiri.

Zatim je u 4. minuti sudačke nadoknade Terziev napravio monstruozan faul nad Milošem. U potpunosti nepotrebno. Startao je otvorenim džonom na zglob i sudac Pajač opravdano mu je pokazao izravni crveni karton. Glup i nepromišljen potez Bugarina.

Ohandza je imao sjajnu priliku za kraj kada je istrčao kontru sa svoje polovice, izbio sam pred Ivušića i mogao birati gdje će pucati. Golman Istre sjajno mu je skratio kut i obranio mu udarac. Bilo je to sve na Aldo Drosini.

Split i Belupo bez golova

U drugom nedjeljnom susretu Split i Slaven Belupo su odigrali bez golova čime je domaći sastav pobjegao 'fenjerašu' Cibaliju na pet bodova prednosti.

Domaćin je od 75. minute igrao bez isključenog Pešića. Nogometaši Splita su već osam kola bez slavlja, a pritom na sedam utakmica nisu niti zabili gol.

Na ljestvici vodi Rijeka sa 79 bodova, osam više od Dinama. Hajduk je treći sa 59 bodova, tri više od Osijeka kojeg u ponedjeljak očekuje susret protiv Lokomotive.

Na začelju je Cibalija sa 13 bodova, a Split ima pet bodova više.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu