Sport

Komentari 83

Hajduk: Naš šef sigurnosti je profesionalac, štitio je igrače. A ljude u loži su gađali i polijevali

Hajduk: Naš šef sigurnosti je profesionalac, štitio je igrače. A ljude u loži su gađali i polijevali

Antonio Vuković, Hajdukov šef za sigurnost, odalamio je huligana koji je napao člana stručnog stožera dok su igrači slavili pobjedu na Rujevici. Iz Hajduka kažu da je to napravio u samoobrani

Čak dva uleta huligana obilježila su utakmicu Rijeke i Hajduka (2-3) na Rujevici. Jedan nakon vodećeg gola gostiju u nadoknadi prvog dijela, a drugi po završetku utakmice, kad je s leđa napadnut fizioterapeut Hajduka Dario Juričević.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava na istočnoj tribini

Hajdukov šef za sigurnost Antonio Vuković prišao mu je, koškanje se nastavilo, huligan je pokušao udariti i njega. No on je bio spreman i desnicom ga je poslao na pod, a onda ga je dohvatio igrač Rijeke Josip Drmić i pokušao smiriti situaciju.

Dok se očekuje kazna disciplinskog suca Alana Klakočera zbog brojnih sigurnosnih propusta na Rujevici i ispada navijača na obje strane, službeno su se oglasili iz Hajduka oko incidenta s kraja.

Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk

- Antonio Vuković je profesionalac koji je obavljao svoj posao, štitio igrače i stručni stožer kluba. S obzirom da je zaštitarska služba angažirana od strane domaćina u dva navrata nije obavila svoj posao, kao što se može vidjeti na snimci, naš povjerenik je reagirao u samoobrani nakon što ga je navijač napao - rekao je glasnogovornik Hajduka Božo Pavković za Slobodnu Dalmaciju.

Tvrdi da je problema s njihovim predstavnicima bilo i na tribini.

- Bacali su predmete prema našim predstavnicima u loži i zalijevali ih pićem. To nisu naveli u službenom zapisniku - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO OD 0:26:

Najčitaniji članci