Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Hajduk? Pa uvijek je opasan na početku prvenstva i sezone...'

'Hajduk? Pa uvijek je opasan na početku prvenstva i sezone...'

Odigrali smo mi puno ljepotica i u Gradskom vrtu i na Poljudu, a neki će se navijači sjetiti i u Donjem Miholjcu. Idemo hrabro, poštujemo Hajduk, ali mislim da se nas pita, samouvjereno će Kulešević ususret derbiju Osijeka i Hajduka u nedjelju

VIDEO

Samo bod protiv Slaven Belupa nije nikako mogao zadovoljiti Osijek i Ivicu Kuleševića. Odlascima i ozljedama oslabljeni Osječani, a još tijekom utakmice i brojčano okrnjeni jer je kapetan Mile Škorić dobio crveni karton, odigrali su bez golova, ali i bez velikih prilika.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjesma Osijeka u svlačionici

Pokretanje videa...

Pjesma Osijeka u svlačionici 01:08

- Analizirali smo tu utakmicu, bilo je dobrih i ne tako dobrih stvari. Dižemo se iz dana u dan, ali treba nam još da svi igrači dođu na 100 posto - rekao je Osijekov trener ususret novom izazovu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koliko su se digli u proteklih sedam dana, moći će pokazati u nedjelju od 17.55 kada će u Gradskom vrtu gostovati Hajduk. Sada i gotovo pa komplentni.

- Zadovoljan sam odrađenim u ovom tjednu iako imamo još jedan trening u subotu u vrijeme utakmice. Sretan sam što su se ozlijeđeni igrači vratili premda još nisu na 100 posto. No i Bočkaj i Kleinheisler bit će u konkurenciji za utakmicu. 

Kao i prvo osječko pojačanje u novoj sezoni. Iz danskog Brondbyja na posudbu s pravom otkupa stigao je bivši hajdukovac Ante Erceg. U novoj svlačionici već zna Antu Majstorovića, ali i pomoćnog trenera Tomislava Radotića. Ipak, Erceg će, kao i Bočkaj, izvjesno čekati priliku s klupe.

Ante Erceg potpisao za Osijek: Debitira odmah protiv Hajduka
Ante Erceg potpisao za Osijek: Debitira odmah protiv Hajduka

- Dobro izgleda. Doduše, nedostaje mu utakmica, ali ne vjerujem da će i motivacije protiv bivšeg kluba.

Koji će u Slavoniju bez Igora Tudora koji je prihvatio Pirlov poziv iz Juventusa, pa će ih, zasad privremeno, voditi Hari Vukas. Splićani, štoviše, nikog nisu oduševili u prvom kolu premda su dobili Istru, no u Gradskom vrtu ne gledaju previše na to.

- Hajduk je uvijek opasan, velik klub, dobra momčad. Izrazito je opasan na početku prvenstva, uvijek dobro uđe u sezonu. Odigrali smo mi puno ljepotica i u Gradskom vrtu i na Poljudu, a neki će se navijači sjetiti i u Donjem Miholjcu. Idemo hrabro, poštujemo Hajduk, ali mislim da se nas pita - samouvjereno će Kulešević.

Tudor više nije trener Hajduka! U 'bilu' blagajnu 440.000 eura
Tudor više nije trener Hajduka! U 'bilu' blagajnu 440.000 eura

- Mislim da je sve ovo malo došlo prerano, ovi derbiji. Problem su nam te ozljede iz prošle sezone, nismo imali dovoljnu pauzu da se igrači oporave. Dobro je barem što imamo mogućnost većeg broja zamjena. Dobra nam je i atmosfera i nadam se da će biti još bolja u nedjelju nakon utakmice.

Što se tiče Škorićeve zamjene, Kulešević je već odlučio.

- Kapetana će zamijeniti Danijel Lončar premda mi je drago što Guti iznimno dobro radi i pokušava se nametnuti. Zdrava konkurencija je uvijek dobrodošla. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...