Obavijesti

Sport

Komentari 190

Dioklecijan i igrači Hajduka predstavili novi dres 'bijelih'

Dioklecijan i igrači Hajduka predstavili novi dres 'bijelih'
15

Đirom po Splitu koji je krenuo u 11.55 na Peristilu Hajduk svojim navijačima predstavlja nove igrače koje je doveo u ljetnom prijelaznom roku

VIDEO

Hajduka u novim dresovima i u pratnji rimskih legionara iznenadili na Peristilu, a onda i na nekoliko poznatih gradskih lokacija, nova kolekcija dresova puni je pogodak. Jednostavan dizajn, koji podjeća na dresove u kojima je Hajduk postizao svoje najveće uspjehe, oduševio je navijače, koji su pozdravljali svoje ljubimce, a najčešće pitanje bilo je o tome što se može očekivati u novoj sezoni.

- Nije naše da dajemo obećanja pred mikrofonima, naše je da pričamo na terenu - skromno je odgovarao novi veznjak bijelih Zvonimir Kožulj, koji je zadovoljan novim dresom.

- Nije mi prvi put da obilazim Split, ali prošetati gradom u dresu Hajduka, pogotovo ovom novom koji mi se jako svidio, posebna je čast i zadovoljstvo.

Jedno od pitanja na koje je odgovorio je i pitanje diše li Hercegovina za Hajduk ili Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Hajduk je nama puno bliži, ima puno aktivnih navijača iz Hercegovine, posebno iz kraja oko Mostara, iz kojega i ja dolazim - razriješio je dilemu Kožulj.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk na Peristilu "uz pomoć Diokelcijana" predstavio nove igrače i dresove

Pokretanje videa...

00:45

Tino Sušić je već starosjedilac u Hajduku, jedan od najstarijih i po godinama i po stažu. I njemu se dres sviđa.

- Totalno je drugačiji od ostalih dresova, liči mi malo na onaj stari dres iz serije 'Velo misto'. Stvarno je poseban, bit će gušt igrati u njemu.

Posebna meta navijača bio je Nikola Vlašić, koji je podijelio nebrojeno autograma i spremno se odazvao svakome tko se poželio fotografirati, a morao je ispuniti i posebnu želju jednoj Amerikanki.

- Molim te možeš li na video snimiti poruku mom bratu, koji igra 'soccer' kao i ti. Uputi ga što mora raditi da postane dobar igrač - zaželjela je simpatična Amerikanka, a Niksi joj je izašao u susret i snimio poruku.

- Ako jednoga dana postaneš slavan, ova će poruka imati veliku vrijednost - nasmijala se na rastanku, a da nije ni svjesna koliko je tome blizu.

Dizajn dresa djelo je Hajdukovog tehničkog sponzora Macron, a jedinstvena promocija odvijala se u režiji Hajdukovog marketing direktora Aljoše Bašića. Inače na promociju je stigao i predsjednik Hajduka Ivan Kos.

- Meni je dres prekrasan, a prekrasno je i sve ovo što se danas događa, lijepo je da igrači osjete bilo navijača, to će im dati dodatnu snagu i motiv. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova