Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Hajduk priredio iznenađenje svojoj malenoj navijačici Teni

Zaplakala je od sreće malena navijačica splitskog Hajduka kada je vidjela da joj na vrata dolazi cijela momčad s kapetanom Dujom na čelu. Bio je to rođendan kakav se ne zaboravlja...

Foto: Maja Kacun/ Facebook
2 komentara

Tena Kacun (12) iz Nedelišća je navijačica splitskih "bilih" kojoj su njezini najbliži priuštili nevjerojatno iznenađenje za rođendan. Naime, Tena je slavila 12. rođendan, a onda se s ulice začula pjesma. 

Bili su to igrači Hajduka koji su u povorci hodali prema Teninoj kući i pjevali joj, a kad su stigli do Tene u Nedelišću, kapetan Duje uručio joj je poklon i zagrlio ju. Majka Maja Kacun i njezin prijatelj Jurica Jurčec, priredili su Teni, strastvenoj navijačici Hajduka, veliko rođendansko iznenađenje – pozvali su na njen rođendan igrače Hajduka U13 koji igraju na turniru Međimurec 13.

- Tena se skoro onesvijestila, svi smo plakali od sreće - prepričava nam Tenin jučerašnji rođendan, Maja Kacun.Igrači su u povorci hodali prema Teninoj kući i pjevali joj, a kad su stigli do Tene, kapetan Duje uručio joj je poklon i zagrlio.

Tenina sreća bila je neopisiva, a uz to stekla je nove i drage prijatelje.

- Jako, jako lijepo! Tena će to pamtiti cijeli život! Ljudi su zakon! – presretna je Tenina mama.

Naši partneri pišu
Message