Obavijesti

Sport

Komentari 49

Hajduk se isprsio: Otkupili su Hamzu, Memolla ostaje u klubu

Hajduk se isprsio: Otkupili su Hamzu, Memolla ostaje u klubu
1

Hoće li Hajduk dio novca morati vratiti kad se Barry bude prodavao dalje u inozemstvo, ostaje za vidjeti, no izvjesno je da su Splićani veznjaka dobili pod nešto boljim uvjetima od dogovorenih u ljeto 2016.

VIDEO

Hajduk je aktivirao opcije i potpisao ugovore s još dvojicom svojih igrača. Hamza Barry i Hysen Memolla i iduće će sezone nositi dres Hajduka.

Kad je u pitanju lijevi bek Memolla, u njegovom je slučaju aktivirana opcija i Hajduk će ga pod sličnim uvjetima kao i dosadašnjim zadržati još dvije godine.

- Jako sam sretan što sam ostao u Splitu. Golema mi je čast, rekao sam to više puta, što imam prigodu nositi dres Hajduka, biti dio ovog velikog kluba, biti član brojne hajdučke obitelji. Vjerujem kako ćemo u novoj sezoni biti još bolji i učiniti još jedan korak prema naprijed, i u Europi, ali i u nacionalnoj ligi. Lani nam je za ulazak u grupnu fazu Europske lige nedostajala tek nijansa, kap sreće. Dat ćemo stoga i sada sve od sebe da u novoj sezoni razveselimo sve naše navijače. Ja ću, kao i do sada, na svakom treningu i na svakoj utakmici za Hajduk davati svoj maksimum - rekao je Memolla za hajduk.hr

Kod Hamze Barryja je situacija ponešto drugačija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vlasnici Barryjevog ugovora tražili su 500 tisuća eura ako ga Hajduk želi otkupiti, no Hajduk je pokušao u pregovorima odštetu nešto smanjiti.

Koliko su izašli Hajduku u susret, odnosno hoće li Hajduk dio novca morati vratiti kad se Barry bude prodavao dalje u inozemstvo, ostaje za vidjeti, no izvjesno je da su Splićani veznjaka dobili pod nešto boljim uvjetima od dogovorenih kada je Gambijac prošloga ljeta dolazio na Poljud.

Hamza je potpisao ugovor s Bijelima na tri godine i nakon posudbe iz ciparskog Apollon Limassola postaje i formalno igrač Hajduka.

- Radostan sam što ostajem u Hajduku. Zaista uživam igrati i živjeti u Splitu. Veselim se novoj sezoni i vjerujem da ćemo napredovati u svakom smislu - poručio je Hamza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova