Obavijesti

Sport

Komentari 6

Hajdukovci stigli u Makarsku, Katić i Kačaniklić su u pogonu

Hajdukovci stigli u Makarsku, Katić i Kačaniklić su u pogonu

Veselo je u petak bilo u gradu podno Biokova, gdje je momčad Hajduka stigla uzveličati proslavu 100 godina HRNK Zmaj. Navijači su tražili autogram na rivi, a popodne je bilo rezervirano za trening

VIDEO

Nogometaši Hajduka stigli su u petak prijepodne u Makarsku gdje će u subotu s početkom u 17 sati na stadionu Gradski sportski centar odigrati prijateljski susret s HRNK Zmaj Makarska koji slavi 100 godina postojanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk u Makarskoj

Pokretanje videa...

Hajduk u Makarskoj VIDEO

Odmah po dolasku Bijeli su na glavnom terenu stadiona u Makarskoj odradili trening koji je trajao nešto više od sat vremena, a u 19 sati momčad predvođena stručnim stožerom družila se s navijačima na gradskoj rivi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veliki broj igrača prve momčadi nalazi se na reprezentativnim akcijama sa svojim nacionalnim selekcijama pa je trener Jens Gustafsson prvotimcima koji se nalaze u Makarskoj dodao i četiri igrača iz juniorske momčadi. 

Dodajmo da je danas sa suigračima trenirao novi stoper Nikola Katić, treninzima se odmah priključio i Marko Fossati, a s radom je započeo i Alexander Kačaniklić.

Popis igrača koje je trener Gustafsson poveo u Makarsku:

Nikola Katić, Josip Vuković, Kristian Dimitrov, Marco Fossati, Alexander Kačaniklić, Stefan Simić, Samuel Eduok, Ivan Ćalušić, Lumbardh Dellova, Dimitrios Diamantakos, Josip Elez, Filip Krovinović, Luka Škaričić, Gergő Lovrencsics, Toni Silić, Ivan Perić, Josip Posavec, Emir Sahiti, Lovre Kalinić, Rokas Pukstas, Šimun Hrgović, Marko Domančić, Filip Čuić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu