Sport

Komentari 20

Halilović oduševio Nizozemca: "Taj dečko donosi pravi show"

Halilović oduševio Nizozemca: "Taj dečko donosi pravi show"

Ima sjajnu tehniku, odličan pregled igre, sve vidi na terenu i uvijek zna što se događa, čak i iza njegovih leđa. Čast mi je što je uzeo moj broj, rekao je Van der Vaart o Alenu Haliloviću

Alen Halilović oduševio je na prvim treninzima u HSV-u. Mladi hrvatski reprezentativac uzeo je broj 23, koji je prije njega nosio Rafael van der Vaart. 

- Velika mi je čast što je takav igrač uzeo moj broj. Čak sam malo iznenađen kako ga je HSV uopće uspio dovesti - rekao je Van der Vaart.

- Mislim da će Hrvat donijeti navijačima puno radosti. Ima sjajnu tehniku, odličan pregled igre, sve vidi na terenu i uvijek zna što se događa, čak i iza njegovih leđa. Taj dečko donosi "show" i jedva čekam gledati njegove čarolije u mom bivšem klubu - prepun je hvale za Halilovića Nizozemac.

HSV je na službenoj stranici na Twitteru objavio Halilovićev potez s treninga u kojem je lijevom nogom zabio lijep gol. Navijači su oduševljeni i nadaju se kako će uz Alena u momčadi ove sezone izbjeći donji dio ljestvice u Bundesligi.

Najčitaniji članci