Obavijesti

Sport

Komentari 5

Halo, lakše malo: Sudac morao usporavati prebrzog Monfilsa

Halo, lakše malo: Sudac morao usporavati prebrzog Monfilsa
1

Bautisti nije pomoglo, a Monfilsu definitivno ne bi škodilo da protiv Nadala i uspori na koju sekundu. Jer koliko će Francuz biti sposoban pružiti protiv još jednog Španjolca, to je vrlo, vrlo upitno

VIDEO

S danom zakašnjenja Gael Monfils postao je posljednji polufinalist Rogers Cupa. U četvrtfinalnom dvoboju, kojemu je kiša jučer dopustila odigravanje dva poena, s mnoštvom dugih i za one gledatelje željne konkretnijeg tenisa zamarajućih izmjena Francuz je i četvrti put u petom susretu bio predobar za tenis koji nudi Roberto Bautista Agut (6-4, 3-6, 7-6 (2)), koji je s ovim porazom ostao u prvom redu čekaonice Top 10 društva.

Jedini put Španjolac je dobio Monfilsa, kojemu je ovo prvi turnir nakon Wimbledona gdje je predao Humbertu u prvom kolu, baš na ovom turniru prije dvije godine u tie-breaku trećeg seta spasivši tada i meč-loptu. I ovaj se dvoboj odužio do tie-breaka odlučujućeg seta u kojemu je Monfils odjurio na nedostižnih 5-0 i rezervirao susret s Rafaelom Nadalom

Prebrzi Monfils

U jednom trenutku meča dugog dva sata i 25 minuta Bautista se požalio na prebrz Francuzov ritam kod serviranja, pa ga je usporavati morao sudac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prebrz si između poena - rekao mu je iz stolice Damiano Torella.

Monfils, koji nije od onih tenisača koji će se brisati ručnikom i kad nemaju kapi znoja na čelu, potom se pozvao na jedno od pravila u tom slučaju.

- Onaj koji servira, određuje ritam, ne?

- Ali mora biti razumno. Osam je sekundi prebrzo.

Bautisti nije pomoglo, a Monfilsu definitivno ne bi škodilo da protiv Nadala i uspori na koju sekundu. Jer koliko će Francuz biti sposoban pružiti protiv još jednog Španjolca, najboljeg Španjolca ikad, to je vrlo, vrlo upitno.

U prvom polufinalu igrat će ruski vršnjaci, i od sljedećeg tjedna zajedno članovi Top 10 društva, Karen Hačanov i Daniil Medvedev. Hačanov, kojeg vodi Splićanin Vedran Martić, već je igrao finale iz serije Masters 100, lani u Parizu gdje je bio i pobjednik, dok Medvedev traži svoje prvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića