Obavijesti

Sport

Komentari 0

Heat u velikim problemima: Bole li više ozljede ili poraz?

Heat u velikim problemima: Bole li više ozljede ili poraz?

Miami Heat je prvo utakmicu finala NBA lige uvjerljivo izgubio od LA Lakersa 116-98, a više od poraza klupu Miamija zabrinjava činjenica da su im se ozlijedila dvojica iz startne petorke

VIDEO

Htjeli smo spektakl u finalu NBA lige, no kako sada stvari stoje, ništa od toga. L.A. Lakersi su pobijedili Miami Heat u prvoj utakmici finala 116-98, a razlika je mogla biti i veća. Lakersi su u jednom trenutku vodili 32 razlike i Miami će morati nešto zbilja posebno smisliti ako želi do naslova 

POGLEDAJTE VIDEO: ZUBAC NA TRENINGU S DJEVOJKOM

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Je li moglo gore početi za Miami? Sigurno da nije. Momčad koju odlikuje odlična timska igra je u prvoj utakmici ostala bez dva standardna člana prve petorke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Peh za pehom za Miami: Davis i James nisu se opekli na Heat
Peh za pehom za Miami: Davis i James nisu se opekli na Heat

Goran Dragić je razigravač Miamija već dugi niz godina i bez njega glavni trener Miami Heata Erik Spoelstra ne može zamisliti svoju momčad. Slovenac je napustio igru nakon samo nepunih 15 minuta provedenih na terenu zbog ozljede stopala.

NBA: Finals-Miami Heat at Los Angeles Lakers

- Znam da je čvrst kao i svi moji igrači, a i finale je - rekao je o svom razigravaču Spoelstra pa još dodao:

- Trenutačno ne znamo koliko je ozbiljna ozljeda stopala.

Bam Adebayo, heroj šeste utakmice protiv Boston Celticsa u je Miami osigurao finale, također se ozlijedio. On je na parketu proveo malo više vremena. Za 21 minutu na parketu zabio je 8 poena nakon čega je izašao zbog ozljede lijevog ramena.

Miami je dotukao Boston, s LA Lakersima za titulu NBA prvaka
Miami je dotukao Boston, s LA Lakersima za titulu NBA prvaka

Nakon njihovog izlaska sav pritisak na sebe stavio je Jimmy Butler koji također vuče ozljedu zgloba pa se s tim naslov prvaka NBA lige za Miami čini vrlo malo izglednim. Bit će to borba Davida i Golijata ako u sljedećim utakmicama ne zaigra bar prvospomenuti dvojac jer na drugoj strani samo čeka momčad koja je 'nanjušila' krv.

- Znamo koliko želi pobijediti, koliko želi ratovati i boriti se s nama. Očito ga volimo zbog toga i želimo da je na parketu s nama. No, što god mu doktor ​​naredi, to mora učiniti. Razumijem da on želi izaći vani i natjecati se i očito mi želimo da on bude vani s nama, ali prvo se mora pobrinuti za sebe - komentirao je Butler ozljedu Dragića.

Kobe bi bio ponosan: LeBron je odveo Lakerse u finale playoffa!
Kobe bi bio ponosan: LeBron je odveo Lakerse u finale playoffa!
NBA: Finals-Miami Heat at Los Angeles Lakers

Lakersima sigurno ne manjka motiva. Anthony Davis još nema NBA prsten, a u izostanku Adebaya navijači ne vide nikoga tko može zaustaviti 'Obrvu' koji je nakon izlaska Bama počeo neometano 'divljati'. Utakmicu je završio na 34 poena, šest asistencija i devet skokova. LeBron James, trostruki osvajač NBA prstena, bio je na pragu triple-doublea sa 24 poena, 14 asistencija i devet skokova.

Kad tome još dodamo da je momčad u ovoj sezoni pretrpjela smrt legende kluba Kobea Bryanta, što je posebno potreslo 'Kralja' LeBrona, znamo da inspiracije neće zafaliti, a sigurno da svi skupa žele osvojiti i posvetiti upravo njemu naslov prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu