Obavijesti

Sport

Komentari 13

Hezonja ponovo jako dobar, ali Orlando tone sve dublje na dno

Hezonja ponovo jako dobar, ali Orlando tone sve dublje na dno
1

Hezonja se preporodio u Orlandu u posljednjih nekoliko tjedana, ali Magic se ne uspijeva izdići iznad crne rezultatske serije u koju je upao. Oklahoma i Toronto izgubili su na domaćem parketu

VIDEO

Mario Hezonja dobiva sve veću minutažu od trenera Orlanda Franka Vogela, i opet je opravdano njegovo povjerenje. Hrvatski košarkaš zabio je 14 poena (devet u prvom poluvremenu) uz četiri skoka i četiri asistencije u sinoćnjem ogledu Magica kod Dallasa 114-99.

Orlandu je to nevjerojatan 14. poraz u posljednjih 15 utakmica u NBA ligi, sa svega 12 pobjeda u 41 utakmici ove sezone druga su najlošija momčad lige iza Atlante (10-30). Najbolji kod Mavericksa bili su Dennis Smith Jr. i veteran Dirk Nowitzki, koji su zabili po 20 poena.

VIDEO

Ivica Zubac nije bio u konkurenciji za utakmicu njegovih LA Lakersa i Sacramenta. Domaćini su slavili u Staples Centru 99-86. Julius Randle ubacio je 22 poena za domaćine, a Bogdan Bogdanović (19) bio je najefikasniji kod poraženog sastava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Portland je iznenadio Oklahomu na njenom parketu 117-106 uz 27 poena C.J. McColluma, a još jedno neočekivano gostujuće slavlje, ono Miamija u Torontu, donio je Wayne Ellington polaganjem posljednjoj sekundi a 90-88. Goran Dragić zabio je najviše za Heat, 24 poena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića