Obavijesti

Sport

Komentari 12

Hezonja zabijao trice kao na traci i odveo Orlando do slavlja

Hezonja zabijao trice kao na traci i odveo Orlando do slavlja
1

Sinoć je na NBA parketima odigrano čak 13 utakmica zbog finala sveučilišne lige koje se igrala u nedjelju. Sjajan je bio Hezonja koji je vodio Orlando do pobjede, dok ostali hrvatski igrači nisu baš briljirali...

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja odigrao je sjajnu utakmicu u pobjedi svoga Orlanda protiv Knicksa (97-73), čime su prekinuli niz od tri poraza. Frank Vogel ga je opet stavio u prvu petorku, a mladi košarkaš je još jednom pokazao da je ove sezone jedan od najboljih igrača Orlanda. Predvodio je svoju momčad do pobjede sa 19 koševa i 6 skokova, dok je trice zabijao kao na traci uz šut 5/8. Najbolji u redovima Knicksa bio je Tim Hardaway Jr. sa 16 postignutih poena. 

Bogdanovićeva Indiana prekinula je seriju od pet pobjeda zaredom, porazom od Denver Nuggetsa 104-107. Najbolji u redovima Pacersa bio je Victor Oladipo sa 25 koševa i 7 asistencija dok je pobjednike predvodio sjajni Nikola Jokić postigavši 30 koševa, uz 7 asistencija i 6 skokova. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović nije se baš proslavio u ovoj utakmici, u kojoj je ostvario 11 koševa uz šut 4/12. Indiana je ovim porazom umanjila svoje šanse da dostigne Philadelphiju na četvrtom mjestu Istočne konferencije. Denver se nalazi na devetom mjestu Zapadne konferencije. 

U derbiju Istočne konferencije, Cleveland Cavaliersi su još jednom srušili lidere iz Toronta, pobijedivši ih 112-106. Najbolji u redovima Cavaliersa bio je LeBron James sa 27 koševa, 6 asistencija i 10 skokova. Poražene je predvodio DeRozan sa 19 koševa. Hrvatski centar Ante Žižić igrao je samo jednu minutu u ovoj utakmici. Nakon fantastične sezone, Raptorsi su ipak došli do malog pada u igri. Ovo im je bio treći poraz u pet utakmica, čime su im se Celticsi približili u lovu na prvo mjesto. 

Phoenix Sunsi su nakon 15 poraza zaredom napokon uspjeli doći do pobjede, a žrtve su bili Sacramento Kingsi (97-94). Najbolji u redovima Sunsa bio je Josh Jackson sa 28 koševa, dok je Kingse predvodio Bogdan Bogdanović postigavši 22 poena. Hrvatski krilni centar, Dragan Bender, za 20 minuta provedenih na parketu postigao je 8 koševa i ubilježio 7 skokova. Phoenix se trenutno nalazi na zadnjem mjestu Zapada, te ima najgori omjer pobjeda i poraza u cijeloj ligi. 

Utah Jazz je došao do 45. pobjede u sezoni, pobijedivši Lakerse 117-110. Predvodili su ih sjajni Ricky Rubio postigavši 31 koš uz 8 asistencija te Donovan Mitchell koji je postigao 26 koševa. Caldwell-Pope je predvodio poražene sa 28 postignutih poena. Ivica Zubac je za 10 minuta provedenih na parketu ubilježio dva skoka. 

Ostali rezultati:

Philadelphia - Brooklyn  121-95
LA Clippers - San Antonio  113-110
Dallas - Portland   115-109
Miami - Atlanta   101-98
Chicago - Charlotte   120-114
Houston - Washington   120-104
Milwaukee - Boston   106-102
Oklahoma City - Golden State  107-111
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani