Obavijesti

Sport

Komentari 38

Ovo je kul slavlje Slovenije: Oni slave kao da su dobili na haklu

Ovo je kul slavlje Slovenije: Oni slave kao da su dobili na haklu
1

Bila je ovo velika utakmica za Sloveniju, za sve klince koji će nositi dres Dončića, Vidmara i Dragića po kući, rekao je skromni čudotvorac na klupi Slovenije, Igor Kokoškov

VIDEO

Slovenski košarkaši napravili su ono o čemu su naše zvijezde sanjale. Fantje razbijaju sve redom, svojom igrom osvojili su sve košarkaške zaljubljenike, ušli su u finale Europskog prvenstva, a kao posljednji dokaz njihove snage bilo je razbijanje moćne Španjolske, momčadi koja je godinama pojam za europsku košarku.

Luka Dončić i ostatak družine utrpali su braći Gasol 92 koša i slavili s nevjerojatnih 20 razlike. Napravili su nešto što je malo tko mogao očekivati, poigrali se sa Španjolcima kao nitko u posljednjih desetak godina... No, iako su stigli do najvećeg uspjeha slovenske košarke i po prvi put u povijesti izborili finale, naši susjedi znaju da prvenstvo još nije gotovo, pred njima je još jedna utakmica, ona najvažnija - finale!

Tako im je izgledalo i slavlje u svlačionici nakon povijesne pobjede. Kontrolirano veselje, kao da je pala pobjeda u nekom haklu tri na tri na ulici, bez previše emocija, ukratko - posao još nije gotov. Oni još jako puno toga imaju za reći tko god im bio protivnik u nedjeljnom finalu, Rusija ili Srbija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bila je ovo velika utakmica za našu Sloveniju, za sve klince koji će nositi dres Dončića, Vidmara i Dragića po kući. Uživat ćemo u ovoj pobjedi jer smo radili naporno za nju, a sve zasluge idu igračima za cijelo ovo ljeto. Ostao sam bez riječi - rekao je skromni srpski stručnjak na klupi Slovenije, Igor Kokoškov.

I Pau se divi Dončiću

A heroj utakmice, kako ga je Fiba nazvala, bio je ponovno njihov najveći dragulj, Luka Dončić. Iako mu je tek 18 godina, ponovno je odigrao nevjerojatno zrelu utakmicu. Zabio je 11 koševa, imao 12 skokova i osam asistencija. U polufinalu Eurobasketa! Protiv Španjolske! Double-double!

- Kakav taj dečko samo potencijal ima! U godinama koje dolaze mogao bi postati još dominantniji - rekao je Pau Gasol, a kada to kaže igrač poput njega, onda znate o kakvom se klincu radi. Klincu koji očito uživa igrati na velikoj sceni. A pred njim je sada finale Eurobasketa. I sigurni smo, neće se uplašiti...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...