Obavijesti

Sport

Komentari 18

'HNL me je dobro pripremio za Bundesligu, a sad u borbu za LP'

'HNL me je dobro pripremio za Bundesligu, a sad u borbu za LP'
4

"Bayern je malo predaleko, ali Dortmund, Leverkusen, Gladbach i mi se borimo za mjesta koja nude prolazak u LP. Hoćemo li imati manji ili veći odmor? Za Ligu prvaka se treba platiti svaka cijena", smatra Olmo

VIDEO

Odlično mi je u Bundesligi. Jako sam sretan što se sve vratilo u normalu i da smo mogli odigrati prve utakmice nakon stanke. Ostalo je još nekoliko utakmica, trudimo se ući u Ligu prvaka, nisu još sva mjesta popunjena, borba će trajati do kraja, najavio je Dani Olmo, nekadašnji igrač Dinama, a sadašnji Leipziga za koji se kaže, nije morao posebno pripremati.

POGLEDAJTE VIDEO: Dani na treningu

Pokretanje videa...

02:39

- Stigao sam ovdje nakon dobre predsezone. Bio sam dobro pripremljen fizički. Predsezona u Hrvatskoj je dosta jaka, tako da se nisam morao puno pripremati za sezonu u Njemačkoj. Intenzitet je ovdje malo jači, a bilo mi je samo čudno što nisam nikoga poznavao, ali imao sam dobar osjećaj - rekao je Olmić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Borba za Ligu prvaka

- Prije nego zaigramo protiv Dormunda imamo još dvije utakmice, a svi su nam bodovi bitni zbog borbe za Ligu prvaka. Bayern je malo predaleko, ali Dortmund, Leverkusen, Gladbach i mi se borimo za mjesta koja nude prolazak u LP. Znamo da se LP igra u kolovozu, tako da ćemo imati vremena pripremiti se. Sve će ovisiti kako šefovi odrede, hoćemo li imati manji ili veći odmor. Za Ligu prvaka se treba platiti svaka cijena - smatra Olmo. 

SPAIN v MONTENEGRO. EUROPEAN UNDER-21 CHAMPIONSHIP 2021. GROUP 6. QUALIFYING ROUND.

U španjolskoj reprezentaciji ga i dalje obožavaju.

- U kontaktu sam s Luisom de la Fuenteom. Nedavno mi je baš on u jednom intervjuu postavio pitanje  - pojašnjava Dani svoj odnos s izbornikom koji o njemu uvijek govori biranim riječima.

Dortmund i dalje lovi Bayern: Can projektilom srušio Herthu
Dortmund i dalje lovi Bayern: Can projektilom srušio Herthu

Kao i drugim igračima, ni Daniju se ne sviđa igrati bez publike.

- Čudno je, posebno nakon gola. Stvarno sam htio proslaviti sa svima, a na kraju je to bilo dosta hladno. Ali najbitnija je sigurnost i zdravlje. Ako ne možemo, ne možemo. Šteta je jer je nogomet bez gledatelja posve drugačiji, ali tako je kako je. Nastavit ćemo se boriti i za naše navijače. Siguran sam da nas sada gledaju od doma - govori.

Bundesliga - FC Cologne v RB Leipzig
Detaljan plan za završnicu LP-a
Detaljan plan za završnicu LP-a

Tko je bio zainteresiran iz Serie A?

Prije dolaska u Lepzig za Olma se raspitivao i klub iz Serie A. Nagađa se da je to bio Milan, ali Olmo ne želi otkriti. 

- Bio je jedan klub zainteresiran, ali ne mogu vam reći ništa više. Na kraju sam se odlučio za Leipzig. Razmislio sam i smatram da je to najbolja opcija za mene i najbolji korak koji sam mogao napraviti u svojoj karijeri. Pozivi Markusa Kröschea i Juliana Nagelsmanna su me uvjerili u to.  Rekli su da imaju projekt za budućnost i uvjerio me način na koji rade s mladim igračima. Mislim da Leipzig ima najmlađu ekipu u Bundesligi i to me motiviralo da dođem ovdje i napredujem još u svojoj karijeri - zaključio je razgovor za AS Dani Olmo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka