Obavijesti

Sport

Komentari 40

HNS i igrači dogovorili su da će premije podijeliti ravnopravno

HNS i igrači dogovorili su da će premije podijeliti ravnopravno
1

Ranije je dogovorena raspodjela premija za plasman na Euro (70-30 u korist HNS-a), dok će premije za rezultat igrači i savez podijeliti ravnopravno

VIDEO

Prolaskom na Euro u Francusku HNS je osigurao minimalno 12 milijuna eura. Raspodjela premija za plasman na Euro bila je dogovorena još uoči početka kvalifikacija, a iznos se dijelio između Saveza i igrača 70-30 u korist Saveza.

Premije za rezultat dijelit će se ravnomjerno.

"Predsjednik HNS-a Davor Šuker, izbornik Ante Čačić, kapetan Darijo Srna i nekolicina iskusnijih igrača dogovorili su se kako će omjer podjele premija za rezultat na Euru biti 50-50", objavio je Hrvatski nogometni savez.

Nagrada 35 posto veća od prošlog Eura

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prošli je tjedan objavljeno da će 24 reprezentacije sudionice Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj koje počinje u petak među sobom raspodijeliti rekordni nagradni fond u visini od 301 milijun eura.

Taj je iznos za 35 posto veći od prethodnog koji se dijelio za EP 2012. u Poljskoj i Ukrajini te za 39 posto veći od nagradnog fonda iz 2008. u Austriji i Švicarskoj.

Samo će za nastup reprezentacije sudionice dobiti po osam milijuna eura, osvojeni bod u natjecanju po skupinama vrijedi 500.000 eura, a pobjeda milijun.

Nagrada za plasman u osminu finala iznosi milijun i pol eura, plasman u četvrtfinale vrijedan je dva i pol milijuna eura. Polufinalisti će biti bogatiji za četiri milijuna eura, a finalisti će si podijeliti 13 milijuna eura.

Pobjednik Eura u Francuskoj dobiti će osam, a poraženi pet milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića