Obavijesti

Sport

Komentari 22

HNS pomaže: Izgradit će se 105 novih nogometnih terena

HNS pomaže: Izgradit će se 105 novih nogometnih terena
1

Svaka županija u Hrvatskoj dobit će pet novih nogometnih terena, a plan je da se novih 105 terena izgrade u sljedeće četiri godine. Bio bi to sjajan potez i veliki plus za infrastrukturu u Hrvatskoj

VIDEO

Izvršni odbor HNS-a na sjednici u utorak donio je odluku o izgradnji pet nogometnih terena po županiji, čime će podržati izgradnju ukupno 105 novih terena te nastaviti znatna financijska ulaganja u hrvatsku nogometnu infrastrukturu i nogometnu bazu.

Pokretanje videa...

03:23

Projekt je dobro osmišljen, a 105 novih terena trebalo bi niknuti diljem Hrvatske kroz sljedeće četiri godine. Naime, sami teren financirati će Hrvatski nogometni savez, dok će pripremu radova i izgradnje dogovoriti s lokalnom samoupravom. Projekt je vrlo dobro prihvaćen u svim hrvatskim županijama, a svaka županija sama bi odlučila na kojem mjestu žele da im se sagrati nogometni teren, odnosno pet novih terena.

Ono što je najvažnije jest da je ovo zaista dobar, prvi pravi megalomanski projekt HNS-a od kojeg bi mogla profitirati cijela država. Naravno, ako jednakim žarom, kao što su predložili, nastave podržavati ovaj projekt. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom nezaboravnog ljeta 2018. godine uspješno je proveden projekt Hrvatskog nogometnog saveza u sklopu kojega su obnavljana prvoligaška igrališta. Svi tereni koji su bili u projektu, a to je teren u Zaprešiću, Koprivnici, Puli, Maksimiru i Kranjčevićevoj obnovljeni su kombinacijom prirodne i umjetne trave s drenažom, a svi imaju grijanje osim terena u Puli, kojemu to nije potrebno zbog klime.

Pokretanje videa...

00:25
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu