Obavijesti

Tech

Komentari 0

HNS predstavio Vatreni loyalty kritpo token: Želimo se bolje povezati s našim navijačima

HNS predstavio Vatreni loyalty kritpo token: Želimo se bolje povezati s našim navijačima

Vlasnicima tokena bit će omogućeno sudjelovanje u donošenju određenih odluka, pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a, rekao je direktor AMPneta Mislav Javor

VIDEO

Hrvatski nogometni savez je u suradnji s dvije hrvatske tvrtke, AMPnet i Biznisport, izradio loyalty kripto token VATRENI uz pripadajuću mobilnu aplikaciju putem kojem će vjerni hrvatski navijači moći sudjelovati u odlukama HNS-a. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marijan Kustić 

Pokretanje videa...

Marijan Kustić VIDEO

- Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Službeni kripto partner HNS-a je hrvatska kompanija AMPnet, koja svoju tehnologiju pruža isključivo za tokenizaciju.

- Hvala HNS-u na suradnji i zajedničkoj želji da loyalty tokenom VATRENI omogućimo svim navijačima hrvatske nogometne reprezentacije još bolje iskustvo. Uz podršku HNS-a, a integracijom AMPnet tehnologije i partnera Biznisporta, vlasnicima tokena bit će omogućeno sudjelovanje u donošenju određenih odluka, pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a - rekao je glavni izvršni direktor (CEO) AMPneta Mislav Javor pa dodao: 

- Također, imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni. Uz sve to, vlasnik tokena će moći koristiti token i za plaćanje jer je kompatibilan s Electrocoinovom aplikacijom Paycek, koja omogućuje plaćanje kriptovalutama na više od 200 mjesta, poput Konzuma, Ferivija, portala Ulaznice.hr, Football Manije, Sancta Domenice, Hrvatske pošte i drugih. 

Iz HNS-a su napomenuli kako pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena VATRENI u ovom trenutku još nije omogućena svima, ali svi zainteresirani za kupnju tokena mogu dobiti više informacija OVDJE gdje se mogu i upisati na listu čekanja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle