Obavijesti

Sport

Komentari 40

HOO je odabrao: Perković i Kostelić opet najbolji sportaši

HOO je odabrao: Perković i Kostelić opet najbolji sportaši
5

Kao i lani, za najbolju sportašicu izabrana je Sandra Perković, a za najboljeg sportaša Ivica Kostelić. Vaterpolisti su najbolja momčad, a karatistice naj ekipa

VIDEO

U hotelu Westin je održano proglašenje najboljih sportaša u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora. Kao i lani, za najbolju sportašicu izabrana je Sandra Perković, a za najboljeg sportaša Ivica Kostelić.

Sandra je u ovoj godini osvojila naslov svjetske prvakinje u bacanju kladiva, dodavši ga naslovima olimpijske pobjednice i europske prvakinje.

Ivica Kostelić osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u kombinaciji. Kako je cijela obitelj (mama, tata, sestra) u Val Gardeni, gdje Ivicu u petak i subotu očekuju nastupi na Svjetskom kupu u super veleslalomu i spustu, umjesto njega nagradu je primio Miho Glavić, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza.

Za najbolju mušku momčad proglašena je vaterpolo reprezentacija Hrvatske, koja je osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu i zlato na Mediteranskim igrama. Najbolji ženski sastav je karate reprezentacija (Ana Marija Čelan, Ana Lenard, Azra Saleš i Ivona Tubić), koja je osvojila zlato na Europskom prvenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veslački četverac na pariće, svjetski prvaci, proglašeni su za najbolje u kategoriji najboljeg sportskog para, štafete ili posade.

Za najuspješnije trenere nagrade su dobili Tonči Antunović, trener svjetske prvakinje u jedrenju Tine Mihalić, te Nikola Bralić, trener četverca. Nagradu za fair-play dobili su Hana Dragojević (jedrenje) i Vedran Bakač (stolni tenis).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu