Obavijesti

Sport

Komentari 28

Horvat prekrižio Šarca, a on utrpao Zagrebu deset golova!

Horvat prekrižio Šarca, a on utrpao Zagrebu deset golova!

PPD Zagreb i osmi put zaredom izgubio je u Ligi prvaka. Celje je u dramatičnoj završnici pobijedilo 29-28, a briljantan je bio Hrvat Šarac koji je za Slovence zabio deset golova...

VIDEO

Ogromnu šansu propustio je PPD Zagreb u Sloveniji. Prvi bod u ovosezonskom izdanju Lige prvaka je bio nadohvat ruke, nudilo se Celje, ali igrači Zagreba su opet uništili sami sebe.

Pokretanje videa...

Horvat o popisu za kvalifikacije 01:43

Celje je po drugi put ove sezone pobijedilo hrvatskog prvaka i nanijelo mu osmi poraz (29-28), ali ovaj put u neviđenoj drami u kojoj je igrač Zagreba Matej Hrstić u posljednjim sekundama promašio šut za izjednačenje. 

Slovenci su u susret ušli kao favoriti i to ubrzo opravdali. Držali su vodstvo cijelo prvo poluvrijeme, a dominacija se nastavila i u drugom dijelu. Josip Šarac trpao je na traci, Celje je u jednom trenutku imalo plus pet, ali onda je Matej Ašanin upalio 'mode: ne može'.

Zagreb: SEHA-Gazprom liga, PPD Zagreb protiv Eurofarm Pelistera

Golman hrvatskog prvaka skinuo je dva sedmerca, nekoliko zicera, suigrači su ga pratili i Zagreb je hvatao korak pa došao do izjednačenja u završnici.

I onda je uslijedila prava drama. Celje je povelo 29-28, PPD nije iskoristio napad za izjednačenje pa je napad 30 sekundi prije kraja pripao Slovencima. Međutim, izgubili su loptu, Zagrepčani su jurnuli u kontru i imali priliku doći do prvog boda u Ligi prvaka, Matej Hrstić je nekoliko sekundi prije kraja išao sam na golmana Vujovića, ali promašio je cijeli gol!

U Areni Zagreb odigrana je prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Njemačke

Najzaslužniji za novu pobjedu Celja bio je Josip Šarac (22) koji je, baš na dan kada ga je izbornik Hrvoje Horvat prekrižio, odigrao susret za pamćenje. Horvat nije uvrstio Šarca na popis igrača za kvalifikacije za OI, a to kao da je motiviralo mladog lijevog vanjskog koji je Zagrebu utrpao deset golova iz 13 pokušaja. I nije mu to prvi put. Deset golova zabio je Zagrebu i u studenom 2019. godine, ali tada u Areni Zagreb.

Igrao je malo na Svjetskom prvenstvu, novi izbornik ga nije pozvao na sljedeće okupljanje, ali Šarac je još jednom pokazao zašto je jedan od naših najtalentiranijih rukometaša.

Zagreb: PPD Zagreb izgubio u susretu petog kola Lige prvaka od Celje Pivovarne Laško

Slovence su predvodili i Kodrin koji je zabio pet te Horžen s četiri gola. Kod Zagreba je vrlo dobru rolu odigrao reprezentativac Matej Hrstić koji je zabio šest golova a Vistorop, Burić, Klarica i Matanović zabili su po četiri gola. Izvanredan je u drugom dijelu bio Matej Ašanin koji je skupio deset obrana i bio je najzaslužniji za Zagrebov povratak.

Celje je došlo do treće pobjede u desetoj utakmici i zauzeo šesto mjesto koje vodi u play-off, a momčad Vlade Šole je i u osmom susretu ostala bez boda. Odmora previše nema jer će hrvatski prvak u 16 dana odigrati čak šest utakmica u Ligi prvaka. Sljedeći susret na rasporedu je za 11. veljače kada u Zagreb stiže snažna Barcelona. Čini se da će PPD još morati pričekati na prvi bod u Ligi prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica