Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
133 komentara

Hrgi nisu pustili 'Geni kameni': Idući put dovodim Thompsona!

Ovako nešto se ne smije ponoviti! Žao mi je što se jedna tako lijepa hrvatska pjesma nije orila dvoranom. Ako treba, drugi puta ćemo dovesti samoga Thompsona, neće nas moći zeznuti, kaže Filip Hrgović

Foto: Twitter screenshot
133 komentara

Naglasio sam organizatorima da želim svoju glazbu. I, da, baš me naljutilo što pjesma nije puštena, poručio je iskreni Filip Hrgović nakon borbe u Washingtonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U samo 60 sekundi je nokautirao Gregga Corbina i proslavio pobjedu. Samouvjerenošću je pucao i prilikom ulaska u teren. Izašao je u kockastim ogrtaču ispod kojeg je imao majicu s natpisom Muhammad ali, ali u pozadini se nije čula uobičajena glazba.

Filip tradicionalno u ring ulazi s pjesmom "Geni kameni" Marka Perkovića Thompsona, ali ona nije zasvirala noćas u MGM National Harbor Resortu, iako je to Filip tražio.

- Već sam razgovarao sa svojim promotorom i rekao mu da se takvo što više ne smije ponoviti. Ni oni nisu znali što se dogodilo, zašto nisam dobio svoju pjesmu, već su se čudili 'Pa što si to izabrao?!' Žao mi je što se jedna tako lijepa hrvatska pjesma nije orila dvoranom. Ako treba, drugi puta ćemo dovesti samoga Thompsona, neće nas moći zeznuti - rekao je Hrga nakon pobjede Večernjem listu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message