Obavijesti

Sport

Komentari 91

Hrgovića proglasili krivim zbog grubog vrijeđanja: Žao mi je...

Hrgovića proglasili krivim zbog grubog vrijeđanja: Žao mi je...
1

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović kažnjen je s 30 dnevnih dohodaka, a ako u idućih godinu dana počini novo prekršajno djelo, morat će platiti 15.000 kuna kazne...

VIDEO

Filip Hrgović nepravomoćno je proglašen krivim i osuđen na uvjetnu novčanu kaznu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog vrijeđanja poduzetnika Domagoja Krznarića početkom prošle godine.

Pokretanje videa...

Filip Hrgović 01:03

Sudac Zorislav Kaleb kaznio ga je novčanom kaznom u iznosu od 30 dnevnih dohodata, što u njegovu slučaju iznosi 15.000 kuna. Ona se neće izvršiti ukoliko Hrgović u periodu od godinu dana ne počini novo kazneno djelo.

- Žao mi je. Kriv sam i kajem se zbog svega. Ovim putem želim se ispričati oštećeniku - rekao je u svojoj obrani sportaš, koji je u cijelosti priznao djelo, kako ga je u tužbi teretio privatni tužitelj. Krznariću će morati platiti troškove kaznenog postupka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krznarić podnio privatnu tužbu zbog vrijeđanja

Sporna prepiska Hrgovića Krznariću odvijala se u razdoblju od 31. siječnja do 1. veljače prošle godine. Boksač je poduzetniku uputio dvije sms poruke i jednu glasovnu putem Whatsappa.

- Konju jedan retardirani, mrtvu ti majku j.... s onim vrećama. Čut ćeš me zapamti to - jedna je od poruka koje je Hrgović poslao, a u jednom zvučnom zapisu mu je rekao:

- Idiote, slušaj me, naručio sam kožne vreće, a donio si plastične, rekao sam ti da ne stavljaš Pride, stavio si Pride… Koja ti je p** m**, jesi li ti retardiran čovjek. Ja ću naručiti nove vreće s Interneta o svom trošku, a ti si dobio novce. Ne zovi ljude tamo i ne maltretiraj ih da ti sad storniraju to sve. Dobio si novce i ja imam vreće i zapalit ću ih i j** se više. Ne želim te više čuti niti vidjeti jer si poremećen čovjek - između ostalog izgovorio je Krznariću, iziritiran i nezadovoljan izvršenim poslom.
Odlučujući o vrsti i visini sankcije sud je uzeo u obzir niz olakotnih okolnosti, njegovu dosadašnju neosuđivanost, dob te činjenicu da je aktivni sportaš, dok mu je otegotan bio stupanj krivnje i jačina povrede.

Zbog svega je sud ovaj događaj ocijenio ekscesom u njegovu dosadašnjem životu, smatrajući da je riječ o nepromišljenosti u postupanju, a ne trajnom obilježju njegove ličnosti.

O SERIJAL '24 PITANJA' S FILIPOM HRGOVIĆEM:

Pokretanje videa...

05:44
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener