Obavijesti

Sport

Komentari 14

Hrgovićeva prva stuba prema Joshui i njegovim pojasima

Hrgovićeva prva stuba prema Joshui i njegovim pojasima

Filip Hrgović noćas prvi put boksa na američkom tlu. Hrgin prvi nastup na najvećoj boksačkoj sceni preuzeo je DAZN, a portal 24sata radit će tekstualni prijenos meča uživo. Meč je u 3 sata

VIDEO

Nisam tip koji bi inicirao nekakvo naguravanje i udaranje prije borbe, nisam ni za prepucavanje, ali ako me takne, pogodit ću ga u glavu bez razmišljanja! Pa nismo mi Hrvati bilo tko da bi mene neki Amerikanac gurao na vaganju!

Tako je Filip Hrgović jasno poručio američkoj boksačkoj javnosti uoči svog debija na američkom tlu, protiv Grega Corbina. Prva od pet planiranih borbi u SAD-u, prva od pet stuba koje ga vode, uvjeren je, do napada na Anthonyja Joshuu i njegove pojase.

Meč je na rasporedu u 3 sata po našem vremenu, prijenos će biti na RTL-u, a tekstualni prijenos uživo moći ćete pratiti i na portalu 24sata.

- Nakon što je Jarell Miller otpao zbog dopinga, za Joshuina je protivnika izabran Andy Ruiz, koji je na svjetskoj ljestvici samo jedno mjesto iznad mene. Da sam prije odradio koju borbu u Americi, možda bi me već gurnuli na Joshuu - govori Hrga.

Njega organizacija WBA rangira kao devetog, a IBF kao 12. izazivača Joshue. U sve četiri teškaške organizacije jedini izazivači među top 15 koji imaju manje od deset borbi baš je četvorka koja je u Riju 2016. osvojila medalje!

Tad brončani Hrga tu najbolje stoji, olimpijski pobjednik Tony Yoka (koji je Filipa pobijedio u polufinalu) 13. je izazivač Wildera po WBC-u, srebrni iz Rija, Britanac Joe Joyce (9-0-0) je 15. po WBC-u, a Kazahstanac Ivan Dičko (7-0-0), koji je dijelio broncu s Filipom, 15. je prema WBA.

Status prvog izazivača drže Dillian Whyte, Kubrat Pulev i Trevor Bryan, a visoko su i Fury, Nijemac Schwarz, Kubanac Ortiz, Ukrajinac Usik... A po WBA je ispod Hrgovića čak i Rus Aleksander Povjetkin.

Noć sa subote na nedjelju... Prva Hrgina stuba prema Joshui.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'
NISU ZADOVOLJNI

Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

'Bili' su porazom kod kuće malo izgubili korak za vodećom Rijekom, a kapetan Livaja je nakon toga otišao na odmor u Grčku što su mu neki od navijača očito zamjerili