Obavijesti

Sport

Komentari 34

Hrvat za Hrvata: Veliki Atletico i Simeone zagrizli za 'vatrenoga'

Hrvat za Hrvata: Veliki Atletico i Simeone zagrizli za 'vatrenoga'

Šime Vrsaljko napušta redove madridskog velikana i odlazi u Olympiakos. Na njegovo mjesto, donosi Sky Sports, trebao bi stići suigrač iz hrvatske reprezentacije. I to nakon što je briljirao u Celticu protekle sezone

VIDEO

Odigrao je sezonu života. Zaradio i mjesto u idealnoj momčadi škotskog Premiershipa pa sudjelovao u akcijama reprezentacije. Zaigrao je na lijevom boku protiv Danaca i Francuza pa zajedno s ostatkom Vatrenih isporučio senzacionalne pobjede na Parkenu i St. Denisu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Josip Juranović (26) odličnim je igrama u Celticu privukao pažnju brojnih klubova i, prema svemu sudeći, ovo ljeto morao bi napraviti transfer karijere. A za njegove usluge najviše je zapeo madridski Atletico, donosi Sky Sports, na čijem je čelu karizmatični Diego Simeone, čovjek koji cijeni upravo takav tip igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Požrtvovan, neumoran, tehnički potkovan, može igrati i lijevo i desno, prema naprijed nudi paletu rješenja dok je prema nazad u većini slučajeva na pravom mjestu. Juranović je dobrim igrama zaslužio svoje mjesto i kod Zlatka Dalića pa iako ima konkurenciju na bokovima (Vrsaljko, Sosa, Barišić, Stanišić), uvijek dobije svoje mjesto u početnih 11.

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Na desnom boku na uštrb Vrsaljka, koji je na izlaznim vratima Atletica i upravo bi Juranović trebao biti njegova zamjena. Vrsaljko odlazi u grčki Olympiakos pa bi tako Hrvat trebao zamijeniti Hrvata. Jedan Vatreni "in", drugi "out".

Juranović je u 40 nastupa za Celtic u svim natjecanjima prošle sezone zabio šest pogodaka i vrlo brzo su mu se navijači s Hampden Parka priklonili.

Da je po njihovom, Juranovića ne bi dali. Ali kada zagrize jedan od najboljih i najjačih klubova svijeta posljednjih godina... Ponuda se ne propušta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića